PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Patricio Rey Y Sus Redonditos De Ricota - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Patricio Rey Y Sus Redonditos De Ricota - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Аргентина
Даты: 1976 - 2002
Сайт:

Patricio Rey y Sus Redonditos de Ricota were a rock band formed in La Plata, Argentina. The group was active from the mid 70s up to the early 2000s. They keep an enormous fan-base in their home country and they are considered by many critics, as one of the most important bands of their generation.

Patricio Rey is the name of a fictional character or group consciousness, and not a real person or member of the group. "El Indio" Solari, lead singer, embodies the one-man-show mystique followed by his powerful guitar player Skay Beilinson. Tha band began played at various bars and clubs in La Plata, where Solari and Beilinson were natives. Skay had played for other bands as La Cofradía de la For Solar, where he met with the artist and illustrator Ricardo "Rocambole" Cohen. By the late 1970s, the band supported their first tour

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Gulp [1985, альбом]
  • Oktubre [1986, альбом]
  • Un baión para el ojo idiota [1987, альбом]
  • ¡Bang! ¡Bang! Estás liquidado [1989, альбом]
  • La mosca y la sopa [1991, альбом]
  • Lobo suelto - Cordero atado [1993, альбом]
  • Lobo suelto - Cordero atado [1993, альбом]
  • Luzbelito [1996, альбом]
  • Último Bondi a Finisterre [1998, альбом]
  • Momo Sampler [2000, альбом]
  • Estadio Centenario [2001, альбом]
  • Chateau Carreras [04.08.2001, альбом]

Концертные альбомы:

  • Barco María 1983
  • El Polaco
  • En Vivo En Racing 18 y 19-12-1998
  • Estadio Obras
  • Inéditos 1982-1994
  • Margarita Xirgu 1979
  • Obras 1989
  • Palladium 1986
  • Stud Free Pub '85
  • Uruguay 2001
  • Cemento (23-05-87) [1987]
  • En Directo [1992]
Название Материалы
Alien Duce
Aquella Solitaria Vaca Cubana
Bajo Las Palmeras
Barba Azul Vs. El Amor Letal
Blues De La Artillería
Blues De La Libertad
Blues Del Gallo Malo
Blues Del Noticiero
Botija Rapado
Buenas Noticias
Caña Seca Y Un Membrillo
Canción Para Naufragio
Cancion Para Naufragios.
Capitán Buscapina
Criminal Mambo
Cruz Diablo
Cua Cua Amen
De Esos Polvos Futuros Lodos
Divina TV Fuhrer
Doctor Saturno
Drogocop
El árbol Del Gran Bonete
El Arte Del Buen Comer
El Gordo Tramposo
El Hidromedusa
El Infierno Esta Encantador Esta Noche
El Lobo Caído
El Pibe De Los Astilleros
El Pogo Del Payaso Asesino
El Regreso De Mao

Страница создана 22.02.2012
http://primanota.ru/patricio-rey-y-sus-redonditos-de-ricota/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!