PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Pate Mustajarvi - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Pate Mustajarvi - аккорды, тексты

Страна: Финляндия
Даты: 12.07.1956 - ...

Pauli Antero "Pate" Mustajärvi (born July 12, 1956 in Tampere, Finland) is a Finnish rock singer. He is known as the vocalist, frontman and only original member of Popeda as well as a solo artist. In Tampere he is known as "Ikurin turbiini" ("the turbine of Ikuri)."

Mustajärvi appears on the 1984 film Calamari Union by Aki Kaurismäki, playing one of the fifteen main characters named Frank.

In 2004 Mustajärvi performed two songs on the soundtrack of the Finnish action/thriller film Vares - yksityisetsivä. According to his label, Poko Rekords, Mustajärvi is set to release two cover albums in 2009, one featuring songs from his longtime friend Juice Leskinen, the other dedicated to translations of Johnny Cash songs into Finnish.

With Popeda
See: Popeda discography
Solo
  • 1984: Nyt!
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Nyt! [1984, альбом]
  • Lago Nero [1988, альбом]
  • Ikurin turbiini [10.04.1995, альбом]
  • Vol. 4 [1998, альбом]
  • Ukkometso [2000, альбом]
  • Ajan päivin, ajan öin [08.06.2005, альбом]
  • Sydän on sinivalkoinen [25.03.2011, сингл]
  • Patentoitu [12.04.2013, альбом]
  • Tyytyväinen [31.05.2013, сингл]
  • Mä haluun sut [14.02.2014, сингл]
  • Taivas on täynnä [27.03.2015, альбом]

Сборники:

  • Pam Pam Pauli vaan [29.05.1991, сборник]
  • Miehen tie [30.08.2006, сборник]
  • Ollaan ihmisiksi [21.10.2009, сборник]
  • Musta [19.05.2010, сборник]
Название Материалы
Ajan Paivin Ajan Oin
Ennen Vanhaan Ikurissa
Mä Elän Vieläkin
Nahkurin Orret
Ukkometso

Страница создана 16.03.2012
http://primanota.ru/pate-mustajarvi/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!