PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Oskar Linnros - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Oskar Linnros - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Швеция
Даты: 15.08.1983 - ...

Hans Oskar "Kihlen" Linnros (born August 15, 1983 in Sundbyberg, Sweden) is a Swedish musician. He was part of the alternative hip hop band Snook alongside Daniel Adams-Ray, before going solo and releasing his solo studio debut album Vilja bli that reached #2 in the Swedish Albums Chart. The track "Från och med Du" from the album reached the top of Sverigetopplistan, the official Swedish Singles Chart.

Oskar Linnros has also produced a number of other artists including acts Petter, Fibes, Oh Fibes! and Veronica Maggio.

Linnros started out as a rapper in the alternative hip hop duo Snook together with Daniel Adams-Ray. Snook released two albums: Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit in 2004 and Är in 2006 receiving both praise and heavy criticism. The bands unorthodox hip hop was met by comments that the band wasn’t keeping it real

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Ack, Sundbyberg [28.01.2010, сингл]
  • Från och med Du [10.05.2010, сингл]
  • Vilja bli [09.06.2010, альбом]
  • Genom eld [05.11.2010, сингл]
  • 25 [14.02.2011, сингл]
  • Hur dom än [20.02.2013, сингл]
  • Klappar och slag [29.05.2013, альбом]
Название Материалы
25
Ack Sundbyberg
Annie Hall
Din Mamma
Fran Och Med Du
Frn Balkongen
Frn Och Med Du
Genom Eld
Hur Dom An
Kan Jag Fa Ett Vittne
Plster

Страница создана 27.02.2012
http://primanota.ru/oskar-linnros/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!