PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Ona - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Ona - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Польша
Даты: 1994 - 2003
Сайт:

O.N.A. was a Polish rock/Heavy Metal band, formed in 1994.

The band was formed by musicians who had previously played together: Skawiński and Traczyk were in a band named Kombi; Kraszewski previously played in Kombi and TSA.

Grzegorz Skawinski was the leader of the band and the composer. Agnieszka Chylińska was the lyric writer.

In 1997 two of the band's songs were featured in a movie Musisz żyć (You've Got To Live, directed by Konrad Szolajski, 2000): Białe ściany and Kiedy powiem sobie dość. The band members appeared as cameos in one of the scenes.

In 1997 also Mimo wszystko was featured on a soundtrack to the movie Młode Wilki 1/2 (

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Modlishka [25.05.1995, альбом]
  • Kiedy powiem sobie dość [1996, сингл]
  • Krzyczę - jestem [06.1996, сингл]
  • Bzzzzz [19.09.1996, альбом]
  • Mimo wszystko [11.1997, сингл]
  • Najtrudniej [04.1998, сингл]
  • T.R.I.P. [27.04.1998, альбом]
  • Hystoryjka [01.1999, сингл]
  • Ciągle Ty [11.1999, сингл]
  • Pieprz [19.11.1999, альбом]
  • Moja odpowiedź [02.2000, сингл]
  • Niekochana [2001, сингл]
  • Mrok [29.10.2001, альбом]
  • Wszystko to co ja [11.02.2002, сингл]

Сборники:

  • reT.R.I.P. [31.05.1999, ремикс]
  • To naprawdę już koniec 1995 - 2003 [24.03.2003, сборник]
Название Материалы
Ciagle Ty
Cwany
Drzwi
Duzy Kac
Gniew
Kiedy Powiem Sobie Dosc
Kola Czasu
Krzycze Jestem
Mimo Wszystko
Nie Chce Dawac Tego Co Najlepsze
Niekochana
Nienawidze
Pieprz
Suka
To Naprawde Juz Koniec
Znalazlam
Znalaz^Am

Страница создана 29.02.2012
http://primanota.ru/ona/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!