PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Nordman - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Nordman - аккорды, тексты

Страна: Швеция
Даты: - ...

Nordman is a Swedish duo founded in 1993, that mixes folk music with rock and pop. This genre is called etnorock or folk rock in Swedish. The group consists of Håkan Hemlin, as singer and frontman and Mats Wester, who plays the nyckelharpa as well as serving as the main songwriter..

The group's biggest hits were "Förlist" (Shipwrecked) and "Vandraren" (The Wanderer). The group split up in 1998 because of the lead singer's drug problem, but reunited in 2004. They made a comeback in the Swedish Melodifestivalen with the song "Ödet var min väg" (The fate was my way) and released a comeback album called Anno 2005 in 2005.

In 2008, they competed once again in Melodifestivalen with the song I lågornas sken and finished in sixth place behind winner Charlotte Perrelli.

His song "Vandraren" was covered by Blackmore's Night on their 2010 album Autumn Sky and by Ensiferum on their 2009 album From Afar.

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Nordman [26.04.1994, альбом]
  • Ingenmansland [22.11.1995, альбом]
  • Här och nu [28.11.1997, альбом]
  • Anno 2005 [27.04.2005, альбом]
  • Djävul eller gud [12.03.2008, альбом]
  • Om Gud var jag [2009, сингл]
  • Patina [05.02.2014, альбом]

Сборники:

  • I vandrarens spår: Nordmans bästa [31.10.2001, сборник]
  • Bästa [27.12.2004, сборник]
Название Материалы
Då Syns Du Inte Mer
Det Sista Du Ser
Forlist
Främlingen
I Det Blå
I Lågornas Sken
Känner Du Ljuset
Mnen R S Stor Inatt
Nnu Glder Solen
Se Horisonten
Som Livet Och Doden
Under Norrskenet
Vandraren

Страница создана 24.02.2012
http://primanota.ru/nordman/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!