PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Noordkaap - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Noordkaap - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Бельгия
Даты: 1990 - 01.04.2000
Сайт:

Noordkaap was a Belgian rock band with Stijn Meuris as singer. They had several well-known songs such as "Ik Hou Van U" and "Satelliet S.U.Z.Y."

In 1990 Stijn Meuris, Lars Van Bambost, Eric Sterckx, Wim De Wilde, Nico Van Calster founded Noordkaap and won "Humo's Rock Rally" that same year.

Their cover of Will Tura's "Arme Joe" got a lot of attention and they were offered a record deal. By the end of 1991 they released their debut album "Feest in de stad". In 1994, under a new record label, they released "Gigant".

A year later Noordkaap made the soundtrack for the movie "Manneken

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Feest in de stad [1991, альбом]
  • Een heel klein beetje oorlog [1992, сингл]
  • Een heel klein beetje oorlog [1993, альбом]
  • Gigant [1994, альбом]
  • Manneken Pis [1994, саундтрек]
  • Programma '96 [1996, альбом]
  • Massis [1999, альбом]

Сборники:

  • Avanti! [1999, сборник]
  • Feest met Noordkaap [1999, сборник]
Название Материалы
Druk In Leuven
Ik Hou Van U
Satelliet Suzy
Wat is kunst

Страница создана 15.03.2012
http://primanota.ru/noordkaap/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!