PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


No Te Va Gustar - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

No Te Va Gustar - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Уругвай
Даты: 1994 - ...

No Te Va Gustar, also known by their initials NTVG (English: You Won't Like It), are a rock band from Uruguay. The members are: Emiliano Brancciari (vocals and guitar), Guzmán Silveira (bass and backup vocals), Diego Bartaburu (drums), Gonzalo Castex (percussion), Martín Gil (trumpet and backup vocals), Denis Ramos (trombone), Mauricio Ortiz (tenor saxophone), Marcel Curuchet (keyboards) and Pablo Coniberti (guitar).

No Te Va Gustar were formed in 1994, when most of their members were around the age of 16. The band was originally a trio made up of Emiliano Brancciari (guitar), Mateo Moreno (bass) and Pablo Abdala (drums). In 1997 the band expanded and added new styles of music to its repertoire such as reggae, candombe, salsa, ska and murga.

The band started to gain recognition in 1998 when they won the "Third Song Festival of Montevideo" and another competition organized by the Montevideo City Council Youth

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Sólo de noche [1999, альбом]
  • Este fuerte viento que sopla [2002, альбом]
  • Aunque cueste ver el sol [2004, альбом]
  • Todo es tan inflamable [17.11.2006, альбом]
  • El camino más largo [2008, альбом]
  • Sólo de día [2010, альбом]
  • Por lo menos hoy [01.10.2010, альбом]
  • El calor del pleno invierno [18.10.2012, альбом]
  • El tiempo otra vez avanza [14.10.2014, альбом]

Концертные альбомы:

  • Montevideo 05/03/05 [05.03.2005]
  • MVD 05/03/05 [11.2005]
  • Tan [2007]
  • 2008-06-12: Estadio Luna Park, Buenos Aires, Argentina [12.06.2008]
  • Público [08.03.2012]

Сборники:

  • No Te Va Gustar [2008, сборник]
Название Материалы
A Las 9
A Las Nueve
Adios
Al Vacío
Angel Con Campera
Arde
Basta De Llamarme Así
Cero A La Izquierda
Chau
Cielo De Un Solo Color
Clara
Como Brillaba Tu Alma
Como Si Estuviera
Con El Viento
Con La Misma Vara
Corazones Perdidos
Cosa Linda
De Nada Sirve
Dedos
Dejame Bailar
Dejame Bailar Con Vos
Desde Hace Un Sueño
Destierro
Detrás Del Cerro
Difícil
El Camino
El Equilibrista
El Error
El Instrumento
El Mismo Canal

Страница создана 04.03.2012
http://primanota.ru/no-te-va-gustar/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!