PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Nik And Jay - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Nik And Jay - аккорды, тексты

Страна: Дания
Даты: 2002 - ...

Nik & Jay is a Danish R&B / Hip-Hop / pop duo made of Niclas Genckel Petersen (born 8 November 1980 in Herlev) and Jannik Brandt Thomsen (born 16 June 1981).

Their #2 single Hot! won them Hit of the Year and Best New Artist at the Danish Music Awards in 2003. Other hits have included En Dag Tilbage (One Day Left), Lækker (Hot in Danish), Kan Du Høre Hende Synge? (Can you hear her sing?) and Boing!.

They released a CD and DVD of their concert tour from 2003.

The single "Boing!" and the album, 3: Fresh - Fri - Fly have given them even more success and a bigger variety of ages among the fans.

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Nik & Jay [2002, сингл]
  • Nik & Jay [2002, альбом]
  • 2 [2004, альбом]
  • Pop-Pop [2004, сингл]
  • 3: Fresh - Fri - Fly [08.2006, альбом]
  • Boing! Remix [25.12.2006, сингл]
  • Engle eller dæmoner [25.04.2011, альбом]
  • Vi vandt i dag [2012, сингл]
  • Pænt nej tak (Alexander Brown remix) [2013, сингл]
  • Copenhagen Pop Cartel [08.03.2013, макси-сингл]
  • United [12.07.2013, макси-сингл]
  • Pænt Nej Tak [06.09.2013, сингл]
  • United [23.10.2013, альбом]

Сборники:

  • De største [17.11.2008, сборник]
  • De første fra [29.10.2012, сборник]
Название Материалы
Elsker Hende Mere
Et Sidste Kys
Tag Mig Tilbage

Страница создана 16.05.2012
http://primanota.ru/nik-and-jay/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!