PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Niet - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Niet - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Словения
Даты: 1983 - ...
Сайт:

Niet is a punk rock and hardcore punk band from Ljubljana, Slovenia. They were one of the most iconic and influential music groups of the Slovenian punk movement and the Punk in Yugoslavia in general. The band was active from 1983 to 1988, from 1993 to 1994 and was revived in 2008.

Niet was formed in late 1983. Its original members were Primož Habič (vocals), Igor Dernovšek (guitar) and Aleš Češnovar (bass). The band performed for the first time at a New Year’s party in MC Zgornja Šiška, Ljubljana. In January, they recorded the first tracks with Borut Činč as the producer (he also produced the majority of their other recordings). In April they recorded their first hit, Depresija. A month later, they were joined shortly by the female singer Tanja Ukmar. In August, they recorded the hits Perspektive and Ritem človeštva. In September, they performed triumphantly at

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Srečna mladina [09.1984, альбом]
  • Niet [1993, альбом]
  • Lep dan za smrt [1996, альбом]
  • Trinajst [13.04.2010, альбом]
  • Rokovnjači [2012, саундтрек]
  • V bližini ljudi [2015, альбом]

Концертные альбомы:

  • Live [1995]
  • Izštekani na Valu 202 [2008]

Сборники:

  • Bil je maj 1983-2008 [2008, сборник]
Название Материалы
Bil Je Maj
Depresija
Februar
Lep Dan Za Smrt
Na Drugo Stran
Ritem Clovestva
Ruski Vohun
Sranje
Vijolice
Zastave

Страница создана 03.03.2012
http://primanota.ru/niet/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!