PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Nenhum de Nos - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Nenhum de Nos - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна:
Даты: 10.1986 - ...

Nenhum de Nós (Portuguese for None of Us) is a Brazilian pop rock band formed in 1986 in Porto Alegre, Rio Grande do Sul. The band primarily consists of former Engenheiros do Hawaii member Carlos Stein (guitar), João Vicenti (keyboards), Sady Hömrich (drums), Thedy Corrêa (lead vocals) and Veco Marques (guitar). One of the most famous Brazilian pop rock bands, they are well known for the song "Camila, Camila".

After having helped form the band Engenheiros do Hawaii and playing in two shows, Carlos Stein left the band to form another band with some friends that he had known since elementary school, Sady Homrich and Thedy Correa. In 1986 in Rio Grande do Sul they started playing together and came up with the name Nenhum de Nós (None of Us). They wanted a name that would spark the curiosity of others, but also showed something that each of them had in common: None of us sees very well, None of us stayed in school

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Nenhum de Nós [1987, альбом]
  • Cardume [1989, альбом]
  • Extraño [1990, альбом]
  • Nenhum de Nós [1992, альбом]
  • Mundo Diablo [1996, альбом]
  • Paz e Amor [1998, альбом]
  • O essencial de Nenhum de Nós [1999, альбом]
  • Onde você estava em 93? [2000, альбом]
  • Histórias Reais Seres Imaginários [2001, альбом]
  • Pequeno Universo [2005, альбом]
  • Contos de Água e Fogo [04.2011, альбом]
  • Sempre É Hoje [2015, альбом]

Концертные альбомы:

  • Acústico ao Vivo - Theatro São Pedro [1994]
  • Acústivo ao Vivo 2 [2003]
  • A Céu Aberto [2008]

Сборники:

  • Acervo Especial Nenhum de Nós [сборник]
  • 100 Anos De Música [2001, сборник]
Название Материалы
Amanha Ou Depois
Camila
Camila, Camila
O Astronauta De Marmore
Voce Vai Lembrar De Mim

Страница создана 05.03.2012
http://primanota.ru/nenhum-de-nos/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!