PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


NDX A.K.A - Ttm Tewas Tertimbun Masalalu - аккорды и текст, видео

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

NDX A.K.A - Ttm Tewas Tertimbun Masalalu - аккорды и текст, видео

Печатать
Просмотров: 56
Ttm Tewas Tertimbun Masalalu
NDX A.K.A
NDX A.K.A - TTM (Tewas Tertimbun Masalalu)




[Intro] Dm

       Dm         Am
kowe tau ning uripku..
        Bb         F
tansah ono ning atiku..
     Gm
ra bakal luntur sak durunge
      A
janur kuning melengkung..
      Dm        Am
opo kowe ra kelingan..
          Bb       F    C
mbiyen mlaku bebarengan..
   Gm              Bb
ibarat langit karo rembulan
         A                  Dm
tresnaku ra bakal ilang.. sayang..

Dm                 Am                   Bb
 duh kowe cah ayu isih urip ono ning atiku
               F                       Gm
aku raiso lilo lungomu ra bakal tak tompo
                                       A
koyo gedening ombak segoro ning laut kae
                                       Dm
pesisir pasir putih sing tau dadi seksine
               Am                     Bb
nalikone iseh urip madep manteb bebarengan
                    F
janji-janji palsumu saiki dadi kenangan
Gm
 putih-putih rembulan, padang-padange lintang
A
 tiada yang lain cintaku untukmu sayang

    Bb       C
aku ra iso lali
        Am               Dm
udan grimis sing dadi seksi
          Bb
durung sempet tak rabeni
        C
janjimu wis tok blenjani

[Chorus]
       Dm         Am
kowe tau ning uripku..
        Bb         F
tansah ono ning atiku..
     Gm
ra bakal luntur sak durunge
      A
janur kuning melengkung..
      Dm        Am
opo kowe ra kelingan..
          Bb       F    C
mbiyen mlaku bebarengan..
   Gm              Bb
ibarat langit karo rembulan
         A                  Dm
tresnaku ra bakal ilang.. sayang..

Dm               Am                     Bb
 saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo
                F
janji jaman semono kowe bakal prasetyo
Gm
 aku ra iso lilo, sampeyan medot tresno
A
 manut karep wong tuo, nggandeng lanangan liyo
Dm               Am
 loro rasane ati, sampeyan ingkar janji
Bb                   F                   Gm
 mbrebes mili eluhku iki ra iso tak gondeli
                                       A
mung siji dongaku kowe bali marang awakku
A
bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku

    Bb       C
aku ra iso lali
        Am               Dm
udan grimis sing dadi seksi
          Bb
durung sempet tak rabeni
        C
janjimu wis tok blenjani

[Chorus]
       Dm         Am
kowe tau ning uripku..
        Bb         F
tansah ono ning atiku..
     Gm
ra bakal luntur sak durunge
      A
janur kuning melengkung..
      Dm        Am
opo kowe ra kelingan..
          Bb       F    C
mbiyen mlaku bebarengan..
   Gm              Bb
ibarat langit karo rembulan
         A                  Dm
tresnaku ra bakal ilang.. sayang..

       Dm         Am
kowe tau ning uripku..
        Bb         F
tansah ono ning atiku..
     Gm
ra bakal luntur sak durunge
      A
janur kuning melengkung..

       Dm         Am
kowe tau ning uripku..
        Bb         F
tansah ono ning atiku..
     Gm
ra bakal luntur sak durunge
      A
janur kuning melengkung..
      Dm        Am
opo kowe ra kelingan..
          Bb       F    C
mbiyen mlaku bebarengan..
   Gm              Bb
ibarat langit karo rembulan
         A                  Dm
tresnaku ra bakal ilang.. sayang..

       Dm         Am
kowe tau ning uripku..
        Bb         F
tansah ono ning atiku..
     Gm
ra bakal luntur sak durunge
      A
janur kuning melengkung..
      Dm        Am
opo kowe ra kelingan..
          Bb       F    C
mbiyen mlaku bebarengan..
   Gm              Bb
ibarat langit karo rembulan
         A                  Dm
tresnaku ra bakal ilang.. sayang..
Добавлено: 30.03.2016
Другие материалы по этой песне:
  • Аккорды и текст

Страница создана 29.03.2016
http://primanota.ru/ndx-aka/ttm-tewas-tertimbun-masalalu-chords.htm
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!