PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


NDX A.K.A - Tangise Atiku - аккорды и текст, видео

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

NDX A.K.A - Tangise Atiku - аккорды и текст, видео

Печатать
Просмотров: 56
Tangise Atiku
NDX A.K.A
NDX A.K.A Feat Dela Santika - Tangise Atiku




[Intro] C

      C          F
Rungokno tangise atiku
  G               C    Bm Am
Rungokno jerite batin iki..
         Dm      G
memuji marang sliramu

     C            F
awan bengi tansah kelingan
     G        C    Bm  Am
rasa ati lagi kasmaran..
            Dm       G
panjenengan sing tak sayang

[Chorus]
C       F   G     C Bm Am
Tresno iki, urip iki..
           Dm             G
sak kabehe mung kanggo sliramu
    F         C         F         C
senajan loro ati durung saget nduweni
        Am            Dm
nanging sayangku ra bakal layu
  F                G      C
tetep tak gowo nganti aku mati

[Intro] C

C
 lewat angin sumilir
F
 gowo kabeh tresnaku
G                      C           Bm
 tresno suci sing ra bakal ilang tekane pati
Am                 Dm
 sak abote aku nggowo roso ing ati iki
G
 yo mung tak nggo kowe cah ayu sek tak enteni
C
 aku ra bakal mekso
F
 jaluk kowe nerimo
G                 C           Bm
 sak kabehe isi donga ono ing saben dino
Am                  Dm
 tak songgo kabeh roso
                       G
sek durung biso tok tompo ngejo ati lan tuturmu sek gawe aku loro

[Chorus]
C       F   G     C Bm Am
Tresno iki, urip iki..
          Dm             G
sakkabehe mung kanggo sliramu
    F         C         F        C
senajan loro ati durung saget dueni
        Am             Dm
nanging sayang ku ra bakal layu
  F                G      C
tetep tak gowo nganti aku mati

C
 yen kudu sewu taun
F 
 mesti tak enteni
G
 senajan jaluk lintang
C          Bm
 bakal tak lakoni
Am
 rogo batin lan nyowo
Dm
 iki wis tak mantepke
G
 kanggo jogo rosoku
                    C
marang kowe sak lawase, sabar lan narimo
F
 yen kowe ra ngerteni
G
 bakal tak tanggung tangis
C          Bm
 lan cidro ning ati
Am                 Dm
 cah ayu bukakno lawang ono ning atimu
G
 supoyo biso aku nduweni endahing sliramu

[Chorus]
C       F   G     C Bm Am
Tresno iki, urip iki..
          Dm             G
sakkabehe mung kanggo sliramu
    F         C         F        C
senajan loro ati durung saget dueni
        Am             Dm
nanging sayang ku ra bakal layu
  F                G      C
tetep tak gowo nganti aku mati

C       F   G     C Bm Am
Tresno iki, urip iki..
          Dm             G
sakkabehe mung kanggo sliramu
    F         C         F        C
senajan loro ati durung saget dueni
        Am             Dm
nanging sayang ku ra bakal layu
  F                G      C
tetep tak gowo nganti aku mati
Добавлено: 30.03.2016
Вам также может быть интересно:
Другие материалы по этой песне:
  • Аккорды и текст

Страница создана 29.03.2016
http://primanota.ru/ndx-aka/tangise-atiku-chords.htm
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!