PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


NDX A.K.A - Talining Asmoro - аккорды и текст, видео

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

NDX A.K.A - Talining Asmoro - аккорды и текст, видео

Печатать
Просмотров: 61
Talining Asmoro
NDX A.K.A
NDX A.K.A - Talining Asmoro




[Intro] Dm  A  Gm  Dm

Dm                        C
opo salahku.. nganti kowe ninggalke aku
Gm                        Dm
tanpo sebab.. alasan dadi karepmu
Dm                         C
teganing ati.. medotke talining asmoro
Gm                       Dm
opo pancen.. wes ono lanangan liyo

  Gm
loro ati, atiku loro
   Dm
tansah soyo keronto-ronto
  Gm
roso iki tetep jroning dodo
  A
kowe uwes bedo

[Chorus]
            Dm                       A
tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
      Gm                   Bb  C
nalikane kowe lungo ninggalke aku
            Dm                     A
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
      Gm                    Bb   C
kowe uwes cidro dadi sumpah setiamu

Dm
 tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
A
 laraning njero atiku nganti keronto-ronto
Gm
 kelingan janji-janjimu bakal ngajak neng kayangan
Bb                    C                    Dm
 talining asmoro dadi ilang pedot tanpo alesan

                                A
duh Gusti paringono hambaMu kesabaran
                                Gm
duh Gusti paringono hambaMu ketabahan
Gm
masalah ati seng lagi bubrah saiki
Bb                       C
 tak percoyo tak hormati jebule kui kabeh ngapusi

[Chorus]
            Dm                       A
tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
      Gm                   Bb  C
nalikane kowe lungo ninggalke aku
            Dm                     A
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
      Gm                    Bb   C
kowe uwes cidro dadi sumpah setiamu

Dm
 tok kon tumindak seng becik, uwes tak lakoni
A
 tok kon tumindak seng apik, kui mesti tak taruti
Gm                                          Bb
 janji setiaku tak gujengi kenceng tekan saiki
                       C
talining asmoro tak tandur sak jroning ati

Dm
salah, mungkin aku ra sadar aku salah persepsi
A
 sinambung talining asmoro metune du seko ati
Gm
 pengorbanan seprene jempalik'an nganti ameh mati
Bb                          C
 kowe seng gawe janji malah kowe dewe seng mblenjani

[Chorus]
            Dm                       A
tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
      Gm                   Bb  C
nalikane kowe lungo ninggalke aku
            Dm                     A
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
      Gm                    Bb   C
kowe uwes cidro dadi sumpah setiamu

            Dm                       A
tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
      Gm                   Bb  C
nalikane kowe lungo ninggalke aku
            Dm                     A
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
      Gm                    Bb   C
kowe uwes cidro dadi sumpah setiamu

[Coda] Dm  A  Gm  Dm
Добавлено: 30.03.2016
Другие материалы по этой песне:
  • Аккорды и текст

Страница создана 29.03.2016
http://primanota.ru/ndx-aka/talining-asmoro-chords.htm
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!