PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


NDX A.K.A - Sayang - аккорды и текст, видео

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

NDX A.K.A - Sayang - аккорды и текст, видео

Печатать
Просмотров: 43
Sayang
NDX A.K.A
NDX A.K.A - Sayang




[Intro] C

  C                  Em
sayang.. opo kowe krungu
        Am
jerite atiku
                 Em
mengharap engkau kembali
  F          G          Em    Am
sayang.. nganti memutih rambutku
   F     G            C
ra bakal luntur tresnaku

[Intro] G

C
 wes tak cobo nglalekke
                 Em
jenengmu seko atiku
                   Em
sak tenane ra ngapusi iseh tresno sliramu
Am
 duh pepujaning ati
                   Em
nanging kowe ora reti,
                       Em
kowe seng tak wanti-wanti

              F
malah jebul saiki
               G
kowe mblenjani janji
             Em
jare sehidup semati
               Am
nanging opo bukti
              F                    G
koe medot tresnoku demi lanangan liyo
            C
yowes ora popo insyaallah aku iso

C Am                       Em
lilo.. meh sambat kalih sinten
               F       G      C
yen sampun mekaten merana uripku

    F         G        Em       Am
aku welasno nimas, aku mesakno aku
      F                          G
aku nangis.. nganti metu weluh getih putih

[Chorus]
  C                  Em
sayang.. opo kowe krungu
          Am
jerite atiku
                 Em
mengharap engkau kembali
  F          G          Em    Am
sayang.. nganti memutih rambutku
   F     G            C
ra bakal luntur tresnaku

C
 hari demi hari, uwis tak lewati
Em
 yen pancen dalane, kudu kuwat ati
Am
 ibarate sego, uwis dadi bubur
Em
 nanging tresno iki, ora bakal luntur

F               G
 saktenane aku iki pancen tresno awakmu
Em             Am                    F
 ora ono liane, seng iso dadi penggantimu
               G                    C
gur kanggo awakmu, seng cocok neng atiku
                                   Am
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

                    Em
meh sambat kalih sinten
               F
yen sampun mekaten
    G      C
merana uripku

    F         G        Em       Am
aku welasno nimas, aku mesakno aku
      F                          G
aku nangis.. nganti metu weluh getih putih

[Chorus]
  C                  Em
sayang.. opo kowe krungu
          Am
jerite atiku
                 Em
mengharap engkau kembali
  F          G          Em    Am
sayang.. nganti memutih rambutku
   F     G            C
ra bakal luntur tresnaku

C
 sayang opo krungu, tangise atiku
Em
 mengharap kowe bali, neng jero ati iki
Am                                         Em
 nganti rambutku putih, tangis eluh dadi getih
                       Em
mbok yo gek ndang bali, nglakoni tresno suci

F                G
 aku marang sliramu
                Em
do ragu neng atiku
                Am
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
F              
 mung kanggo sliramu
G                 C
 cintaku tetap abadi
                   C          Am
selamanya sampai akhir hayat ini..

                    Em
meh sambat kalih sinten
               F
yen sampun mekaten
    G      C
merana uripku

    F         G        Em       Am
aku welasno nimas, aku mesakno aku
      F                          G
aku nangis.. nganti metu weluh getih putih

[Chorus]
  C                  Em
sayang.. opo kowe krungu
          Am
jerite atiku
                 Em
mengharap engkau kembali
  F          G          Em    Am
sayang.. nganti memutih rambutku
   F     G            C
ra bakal luntur tresnaku

C             F
percoyo opo pamujamu (aselole)
     F    G        C
cintaku.. tetap abadi..
Добавлено: 30.03.2016
Другие материалы по этой песне:
  • Аккорды и текст

Страница создана 29.03.2016
http://primanota.ru/ndx-aka/sayang-chords.htm
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!