PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


NDX A.K.A - Kimcil Kepolen - аккорды и текст, видео

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

NDX A.K.A - Kimcil Kepolen - аккорды и текст, видео

Печатать
Просмотров: 118
Kimcil Kepolen
NDX A.K.A
NDX A.K.A - Kimcil Kepolen

Capo di fret 2



[Intro] Am  Em  F  C E

Am            Em             F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               C       E         Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Am         Em                 F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  C      E           Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

                                     Em
aku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
                               F
ono opo kok koe bedo karo aku iki
                               C
opo aku salah nek aku tresno koe
                  E             Am
po pendak dino atimu enenge gelisah

                                  Em
mending aku ro koe koreksi dewe-dewe
                                  F
ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
                                   C
mergo sak iki tresno enenge gor bondo
                    E            Am
menang rupo kalah rupo aku ora popo

[Chorus]
Am            Em             F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               C       E         Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Am         Em                 F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  C      E           Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

                                  Em
pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
                                         F
jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
                                  C
koe selingkuh ro koncoku cerakku iki
                   E                     
opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

Am                                 Em
 jaremu nek ra FU koe ora i love you
                                F
jaremu nek ra ninja koe ora cinta
                                  C
nanging pie meneh aku wong ra nduwe
                     E              Am
kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

[Chorus]
Am            Em             F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               C       E         Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Am         Em                 F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  C      E           Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

                                 Em
yo nek koe ra iso trimo opo enenge
                                     F
gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
                               C
pancen koe konco neng atimu wuto
                    E
menang rupo moto bondo kui pancen koe

Am                               Em
 aku wes ra betah ngrasake sifatmu
                                      F
mending aku tak pisah ninggalke sliramu
                                C
ojo rumongso bisa nek koe ora iso
                 E
atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

[Reff]
Am            Em             F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               C       E         Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Am         Em                 F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  C      E           Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

Am            Em             F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               C       E         Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Am         Em                 F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  C      E           Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo
Добавлено: 30.03.2016
Другие материалы по этой песне:
  • Аккорды и текст

Страница создана 29.03.2016
http://primanota.ru/ndx-aka/kimcil-kepolen-chords.htm
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!