PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Native - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Native - аккорды, тексты

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Франция
Даты: - ...
Сайт:

Native is a French R&B band composed of two sisters, Laura Mayne (born 20 January 1968 in Villemomble, Seine-Saint-Denis) and Chris Mayne (born 12 January 1970 in Villemomble). They began their singing career as backup singers with Niagara and Gérald De Palmas. They achieved their first success in 1994 with their single "Si la vie demande ça", a top ten hit in France.

In 1994, they won a Victoires de la musique award for most promising group of the year. They featured on the track, Who The F*** Is This on the album Bubba Sparxxx & The Muddkatz - New South: The Album B4 The Album Mixtape (2003).

After the group split, Laura Mayne released in 2002 her first solo album under the name Native, entitled Laura Mayne-Kerbrat.

In 2003, Chris Mayne formed the band West Isle with Éric Daniel, former member of Sweetness group. They released the album Ailleurs in 2006.

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Si la vie demande ça [1993, сингл]
  • Native [07.06.1993, альбом]
  • Couleurs de l'amour [1997, альбом]

Концертные альбомы:

  • Nat(l)ive [1995]

Сборники:

  • The Best [13.11.2000, сборник]
Название Материалы
Pocket Jingle
Tu Planes Sur Moi

Страница создана 25.06.2012
http://primanota.ru/native/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!