PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Mokoma - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Mokoma - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Финляндия
Даты: 1996 - ...

Mokoma is a Finnish thrash metal band formed in Lappeenranta in 1996. Their music also has grindcore and death metal influences with traditional Finnish melancholy.

Mokoma started out as a creation of Marko Annala, who is the band's lead singer, and has been the band's only original bandmember. The name comes from Annala's former girlfriends' Karelian grandmother, who said "Voi siuta mokomaa". That means "Oh gosh, you and your tricks", basically in simple words when put into English. Through the years several members have come and gone, but only Marko has remained constant.

The band started out as a more traditional rock band with their first two albums "Valu" and "Mokoman 120 päivää". However, both albums sold badly and they were eventually dropped when they suggested to their record company (EMI), that they wanted to play something more closer to their hearts, thrash metal. The group moved on and created their own record company, called Sakara Records, and released

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Valu [1999, альбом]
  • Rajapyykki [2001, сингл]
  • Seitsemän sinetin takana [2001, сингл]
  • Mokoman 120 päivää [27.08.2001, альбом]
  • Kurimus [2003, альбом]
  • Punainen kukko EP [10.10.2003, макси-сингл]
  • Tämän maailman ruhtinaan hovi [12.05.2004, альбом]
  • Kuoleman laulukunnaat [08.02.2006, альбом]
  • Viides vuodenaika [18.10.2006, макси-сингл]
  • Nujerra ihminen [05.11.2007, сингл]
  • Luihin ja ytimiin [28.11.2007, альбом]
  • Sydänjuuret [24.03.2010, альбом]
  • Juurta jaksain (EP) [01.09.2010, макси-сингл]
  • Sydän paikallaan [17.10.2011, сингл]
  • Valkoista kohinaa [28.09.2012, сингл]
  • Punamultaa [12.10.2012, сингл]
  • 180 astetta [19.10.2012, альбом]
  • Yksi [18.10.2013, сингл]
  • Yksi [08.11.2013, макси-сингл]
  • Elävien Kirjoihin [02.06.2015, альбом]

Сборники:

  • Varjopuoli [02.11.2011, сборник]
Название Материалы
Ammu Hautaa Ja Vaikene
Avoin Hauta
Entist Ehompi
Haudan Takaa
Hei Hei Heinakuu
Hei Hei Heinkuu
Hell
Hiljaisuuden Julistaja
Houkka
Hyinen Syli
Ihmisenpyörä
Irvikuva
Kasvot Kohti It
Kasvot Kohti Itaa
Kiellan Itseni
Kielln Itseni
Kolmanneen Asteen Kuulustelu
Kuollut Kuolleempi Kuollein
Kuu Saa Valtansa Auringolta
Kuu Saa Valtansa Auringolta Akustinen
L Anna Sille Nime
Luo Nahka Luo Sisus
Marras
Mene Ja Tied
Min Elan
Mina Elan
MinEln
Mutta Minulta Puuttuisi Rakkaus
Nama Kolme Ovat Yhta
Nm Kolme Ovat Yht

Страница создана 22.02.2012
http://primanota.ru/mokoma/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!