PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Mishima - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Mishima - аккорды, тексты

Страна: Испания, Канары
Даты: 1999 - ...
Сайт:

Mishima is a Catalan indie pop band from Barcelona. Formed in 1999, the band consists of David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Xavi Caparrós, and Alfons Serra. The group's name refers to Japanese author Yukio Mishima.

Mishima's first two albums, recorded in English were well received by the critics, but their major success came in 2005, with the release of the third album, Trucar a casa. Recollir les fotos. Pagar la multa ("Call home. Pick up photos. Pay the fine"), in the Catalan language. Their subsequent albums have been in Catalan.

They released their fourth album in 2007. Titled Set tota la vida (Thirsty the whole life), it consists of by nine stories written and sung by David Carabén. Spanish music magazine Rockdelux called it one of the best Spanish albums of the decade.

In 2010, their fifth album, Ordre i aventura (Order and adventure), was released in Barcelona. In 2011, they played at the Palau de la Música Catalana, a concert

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Lipstick Traces [2000, альбом]
  • The Fall of Public Man [2003, альбом]
  • Trucar a casa, recollir les fotos, pagar la multa [18.03.2005, альбом]
  • Set tota la vida [2007, альбом]
  • Ordre i aventura [12.04.2010, альбом]
  • L'última ressaca [17.02.2012, сингл]
  • L'amor feliç [27.03.2012, альбом]
  • L'ànsia que cura [25.03.2014, альбом]
Название Материалы
Deixa'm Creure
Guspira, Estel O Carícia
La Forma D'un Sentit
No Et Fas El Llit
Ordre I Aventura
Tot Torna A Començar
Vespres Verds

Страница создана 06.07.2012
http://primanota.ru/mishima/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!