PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Miro Zbirka - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Miro Zbirka - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Словакия
Даты: 21.10.1952 - ...

Miroslav Žbirka (born October 21, 1952) is a Slovak pop music singer and songwriter. He performs in Slovak, Czech, and English (he has a Slovak father and an English mother).

Žbirka was born in Bratislava. In the late 1970s, Žbirka co-founded two Czechoslovak pop music bands Modus and Limit. He currently lives and works in Prague.

In 1982, he received the annual Zlatý slavík award for the best male singer in Czechoslovakia. After the separation of Czechoslovakia, he repeated this achievement in the Slovak annual Slávik award, coming number one in the annual end of year charts in 2002, 2004 and 2005.

He had some performances with Jon Anderson in 2012.

Studio albums
  • 1980: Doktor Sen
  • 1982: Sezónne lásky
  • 1983: Roky a dni
  • 1984: Nemoderný chalan
  • 1986: Chlapec z ulice
  • 1988: Zlomky poznania
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Songs for Boys & Girls [1999, альбом]
  • Modrý album [2001, альбом]
  • Neberte nám princeznú [19.11.2001, саундтрек]
  • Dúhy [2005, альбом]
  • Empatia [2009, альбом]
  • Symphonic Album [11.05.2011, альбом]
  • Chlapec z ulice [23.10.2011, альбом]
  • Nemoderný chalan [23.10.2011, альбом]
  • Doktor Sen [24.10.2011, альбом]
  • Zlomky poznania [24.10.2011, альбом]
  • K.O. [26.10.2011, альбом]

Сборники:

  • 20 naj... [1986, сборник]
  • 22 dní The Best of... [1995, сборник]
  • The Best of 93-03 [11.11.2003, сборник]
  • Complete Box [08.10.2012, сборник]
Название Материалы
22 Dni
Ako obrazok
Atlantida
V slepych ulickach
Zazni

Страница создана 14.03.2012
http://primanota.ru/miro-zbirka/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!