PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Mikko Alatalo - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Mikko Alatalo - аккорды, тексты

Страна: Финляндия
Даты: 01.05.1951 - ...

Mikko Tapio Alatalo (born May 1, 1951) is a Finnish musician and politician.

Alatalo was born in Kuivaniemi, now a part of Ii, Finland. He is mostly known for his long and successful musical career. His style is primarily seen as children's music and folk music but he has contributed to other genres as well, including a long partnership with rock musician Juice Leskinen.

Alatalo was elected to the Parliament of Finland in 2003 and re-elected in 2007, 2011 and 2015. He was also elected to the City Council of Tampere in 2008 and 2012. Alatalo is a member of the Centre Party and a strong proponent of artists' intellectual property rights to their own music.

(Finnish) Official Website


Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Maalaispoika oon [1974, альбом]
  • Juice & Mikko [1975, альбом]
  • Mun lihava mamma / Lievä tango (Raparperitango) [1975, сингл]
  • Aino [1976, сингл]
  • Hasardi [1976, альбом]
  • Heikki, mä haluun sut / Sinä olet sade [1976, сингл]
  • Rokkilaulaja [1977, альбом]
  • Yhdentoista virran maa [1978, альбом]
  • Kyllä sitä ny ollaan niin neekeriä että / Parempaa hyvää ja pahempaa pahaa [1980, сингл]
  • Maalaispojan rallit [1980, альбом]
  • Rikoo on riskillä ruma [1980, сингл]
  • Iso joki tulvii [1981, альбом]
  • Leuhkat eväät / Suomalainen reissupoika [1981, альбом]
  • Taitaa tulla kesä / Hello Goodbye [1981, сингл]
  • Eläimiä suomalaismetsissä [1982, альбом]
  • III tasavallan vieraana [1982, альбом]
  • Tiernapojat [1982, альбом]
  • Maailmanlopun meininki [1983, сингл]
  • Känkkäränkkä ja Artturi robotti [1984, альбом]
  • Santeri soikoon [1984, сингл]
  • Viivy vielä hetki [1987, сингл]
  • Lapsi on terve kun se heiluu [1988, альбом]
  • Nunnuka lailaa / Lapin yö [1988, сингл]
  • Hulluna sinuun / Kuule kuinka kulkee / Viimeinen markka / Takaisin sylissäsi [1989, макси-сингл]
  • Joulun laulut [1990, альбом]
  • Kuule kuinka kulkee [1990, альбом]
  • Yö alkaa yhdeltätoista [1991, альбом]
  • Känkkäränkän uudet kujeet [1992, альбом]
  • Puutarha [1993, альбом]
  • Yökynttilä [1997, альбом]
  • Taksimiehen poika [1999, альбом]
  • Kantri [2001, альбом]
  • Senaattori ja boheemi [18.02.2004, альбом]
  • Harmaa Ferguson [2006, альбом]
  • Kantri 2: Kaikki sitä tekevät mielellään! [2008, альбом]
  • Big-5: Mikko Alatalo [25.03.2011, макси-сингл]
  • En lantis är jag [14.06.2013, альбом]
  • Ikävän karkoitus [14.06.2013, альбом]
  • Onnenpoika [14.06.2013, альбом]
  • Sielun miljonääri [14.06.2013, альбом]
  • Kantri 3 + Kantri 1-2 parhaat: Maailma tarvii duunaria [30.10.2013, альбом]

Концертные альбомы:

  • Elävänä Pispalassa (ja vähän muuallakin) [1980]
  • Klassikoiden ilta [2005]

Сборники:

  • 21 suosittua lastenlaulua [1989, сборник]
  • Siirtomaasuomen laulut [1990, сборник]
  • Viivy vielä hetki [1993, сборник]
  • Suurimmat hitit [1994, сборник]
  • Naurunappula: Suosituimmat lastenlaulut [1995, сборник]
  • Mikon parhaat [1996, сборник]
  • Alatalo Cocktail - Parhaat Remixit Hämmennetyt mutta ei ravistetut [1997, ремикс]
  • Känkkäränkän parhaat [1997, сборник]
  • Juhlalevy: 50 laulua [2001, сборник]
  • Kyllä sitä ny ollaan niin Alataloa: Moukarirallit [2002, сборник]
  • Suomi huiput [09.06.2003, сборник]
  • Suomalainen reissupoika: 40 alkuperäistä hittiä [12.06.2006, сборник]
  • 20 suosikkia: Ihmisen ikävä toisen luo [20.06.2007, сборник]
  • Yhdentoista virran maa: Siirtomaasuomen laulut [19.10.2009, сборник]
  • Syksyn sävelet & Muita ralleja [2012, сборник]
  • 20X Mikko Alatalo [31.12.2012, сборник]
  • Koko kansan Mikko: Kaikkien aikojen parhaat [08.02.2013, сборник]
  • Mikko Alatalo [14.06.2013, сборник]
  • Mikko Alatalo [14.06.2013, сборник]
  • Pelkkää kurjuutta [14.06.2013, сборник]
Название Материалы
Ihmisen Ikava Toisen Luo
Kankkarankka
Suojelusenkeli

Страница создана 05.09.2013
http://primanota.ru/mikko-alatalo/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!