PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Mikko Alatalo - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Mikko Alatalo - аккорды, тексты

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Финляндия
Даты: 01.05.1951 - ...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Maalaispoika oon [1974, альбом]
  • Juice & Mikko [1975, альбом]
  • Mun lihava mamma / Lievä tango (Raparperitango) [1975, сингл]
  • Aino [1976, сингл]
  • Hasardi [1976, альбом]
  • Heikki, mä haluun sut / Sinä olet sade [1976, сингл]
  • Rokkilaulaja [1977, альбом]
  • Yhdentoista virran maa [1978, альбом]
  • Kyllä sitä ny ollaan niin neekeriä että / Parempaa hyvää ja pahempaa pahaa [1980, сингл]
  • Maalaispojan rallit [1980, альбом]
  • Rikoo on riskillä ruma [1980, сингл]
  • Iso joki tulvii [1981, альбом]
  • Leuhkat eväät / Suomalainen reissupoika [1981, альбом]
  • Taitaa tulla kesä / Hello Goodbye [1981, сингл]
  • Eläimiä suomalaismetsissä [1982, альбом]
  • III tasavallan vieraana [1982, альбом]
  • Tiernapojat [1982, альбом]
  • Maailmanlopun meininki [1983, сингл]
  • Känkkäränkkä ja Artturi robotti [1984, альбом]
  • Santeri soikoon [1984, сингл]
  • Viivy vielä hetki [1987, сингл]
  • Lapsi on terve kun se heiluu [1988, альбом]
  • Nunnuka lailaa / Lapin yö [1988, сингл]
  • Hulluna sinuun / Kuule kuinka kulkee / Viimeinen markka / Takaisin sylissäsi [1989, макси-сингл]
  • Joulun laulut [1990, альбом]
  • Kuule kuinka kulkee [1990, альбом]
  • Yö alkaa yhdeltätoista [1991, альбом]
  • Känkkäränkän uudet kujeet [1992, альбом]
  • Puutarha [1993, альбом]
  • Yökynttilä [1997, альбом]
  • Taksimiehen poika [1999, альбом]
  • Kantri [2001, альбом]
  • Senaattori ja boheemi [18.02.2004, альбом]
  • Harmaa Ferguson [2006, альбом]
  • Kantri 2: Kaikki sitä tekevät mielellään! [2008, альбом]
  • Big-5: Mikko Alatalo [25.03.2011, макси-сингл]
  • En lantis är jag [14.06.2013, альбом]
  • Ikävän karkoitus [14.06.2013, альбом]
  • Onnenpoika [14.06.2013, альбом]
  • Sielun miljonääri [14.06.2013, альбом]
  • Kantri 3 + Kantri 1-2 parhaat: Maailma tarvii duunaria [30.10.2013, альбом]

Концертные альбомы:

  • Elävänä Pispalassa (ja vähän muuallakin) [1980]
  • Klassikoiden ilta [2005]

Сборники:

  • 21 suosittua lastenlaulua [1989, сборник]
  • Siirtomaasuomen laulut [1990, сборник]
  • Viivy vielä hetki [1993, сборник]
  • Suurimmat hitit [1994, сборник]
  • Naurunappula: Suosituimmat lastenlaulut [1995, сборник]
  • Mikon parhaat [1996, сборник]
  • Alatalo Cocktail - Parhaat Remixit Hämmennetyt mutta ei ravistetut [1997, ремикс]
  • Känkkäränkän parhaat [1997, сборник]
  • Juhlalevy: 50 laulua [2001, сборник]
  • Kyllä sitä ny ollaan niin Alataloa: Moukarirallit [2002, сборник]
  • Suomi huiput [09.06.2003, сборник]
  • Suomalainen reissupoika: 40 alkuperäistä hittiä [12.06.2006, сборник]
  • 20 suosikkia: Ihmisen ikävä toisen luo [20.06.2007, сборник]
  • Yhdentoista virran maa: Siirtomaasuomen laulut [19.10.2009, сборник]
  • Syksyn sävelet & Muita ralleja [2012, сборник]
  • 20X Mikko Alatalo [31.12.2012, сборник]
  • Koko kansan Mikko: Kaikkien aikojen parhaat [08.02.2013, сборник]
  • Mikko Alatalo [14.06.2013, сборник]
  • Mikko Alatalo [14.06.2013, сборник]
  • Pelkkää kurjuutta [14.06.2013, сборник]
Название Материалы
Ihmisen Ikava Toisen Luo
Kankkarankka
Suojelusenkeli

Страница создана 05.09.2013
http://primanota.ru/mikko-alatalo/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!