PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Martin Stenmarck - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Martin Stenmarck - аккорды, тексты

Страна: Швеция
Даты: 03.10.1972 - ...

Martin Olof Jon Stenmarck (born October 3, 1972 in Täby Municipality, Stockholm County) is a Swedish singer and voice actor. He represented Sweden in the Eurovision Song Contest 2005 with Las Vegas, finishing 19th with 30 points.

In 2006, he released his first single in Swedish, Sjumilakliv, which became one of the year's biggest hits in Sweden. The single was certified Platinum and spent 10 weeks at #1 on the official Swedish singles chart.

The album Nio sanningar och en lögn (Nine truths and one lie) topped the Swedish albums chart and achieved Gold status in the first of its three weeks at #1.

He has also embarked on a voice acting career, dubbing animated films. He provided the Swedish voice for Lightning McQueen in the Disney movie Cars. Since 2011 he is also the host of the TV show "Kvällen är din".

  • 1990 - En
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • One [20.11.2002, альбом]
  • Think of Me [07.10.2004, альбом]
  • Las Vegas [2005, сингл]
  • Upp och ner sånger [01.2005, макси-сингл]
  • 7milakliv [06.09.2006, сингл]
  • Nio sanningar och en lögn [25.10.2006, альбом]
  • Det är det pojkar gör när kärleken dör [07.11.2007, альбом]
  • Septemberland [2009, альбом]
  • När änglarna går hem [22.02.2014, сингл]

Сборники:

  • Ladies Night (5 Års Jubileum) [сборник]
Название Материалы
1000 Nlar
7milakliv
A Million Candles Burning
Andas
Den Lnga Vgen Hem 4 Km - Sngen
Drarna Och Jag
Explosionen
Han R Galen
Hand I Hand
Happy Ending
Hem
Las Vegas
Nsta Dans
Om Du Rör Mig Dör Jag
Om Du Rr Mig Dr Jag
Rubb Och Stubb
Sjumilakliv
Som En Van

Страница создана 25.02.2012
http://primanota.ru/martin-stenmarck/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!