PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Marisa Monte - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Marisa Monte - аккорды, тексты

Страна: Бразилия
Даты: 01.07.1967 - ...

Marisa de Azevedo Monte (born July 1, 1967 in Rio de Janeiro) is a Brazilian popular singer. As of 2011, she has sold 10 million albums worldwide.

While classically trained in opera singing, she grew up surrounded by the sounds of the Portela samba school, and combines diverse influences into her music. After failing to break through into 1980s Brazilian pop rock she went into semi-exile in Italy where she met the famous producer Nelson Motta. Thereafter she became a hybrid of MPB diva and pop rock performer. While most of her music is in the style of modern MPB, she has also recorded traditional samba and folk tunes, as well and songs performed by Marvin Gaye, Lou Reed and George Harrison. Much of her work has been in collaboration with musicians/songwriters Carlinhos Brown, Arnaldo Antunes, and Nando Reis, and producer Arto Lindsay. She has also worked with foreign artists such as Laurie Anderson, David Byrne

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Marisa Monte [1989, альбом]
  • Mais [1991, альбом]
  • Rose and Charcoal [1994, альбом]
  • Songs From Rose And Charcoal [1994, макси-сингл]
  • Verde anil amarelo cor de rosa e carvão [1994, альбом]
  • Barulhinho bom: Uma viagem musical [1996, альбом]
  • A Great Noise [14.01.1997, альбом]
  • Memórias, crônicas e declarações de amor [2000, альбом]
  • Marisa Monte [2001, макси-сингл]
  • O Bonde Do Dom [13.03.2006, сингл]
  • Vilarejo [13.03.2006, сингл]
  • Infinito particular [14.03.2006, альбом]
  • Universo ao meu redor [14.03.2006, альбом]
  • Não é proibido [20.09.2008, сингл]
  • O que você quer saber de verdade [2011, альбом]
  • iTunes Live From São Paulo [16.12.2011, макси-сингл]

Концертные альбомы:

  • Infinito ao meu redor
  • Memórias, crônicas e declarações de amor
  • Verdade, uma ilusão [20.05.2014]

Сборники:

  • Amor e poesia [сборник]
  • Coletânea Marisa Monte [сборник]
  • Marisa Monte (single) [сборник]
  • O melhor de Marisa Monte [сборник]
Название Материалы
Ainda Lembro
Alta Noite
Amor I Love You
Ando Meio Desligado
Ao Meu Redor
Balança Pema
Beija Eu
Bem Leve
Bem Que Se Quis
Borboleta
Chocolate
Comida
Dança Da Solidão
De Mais Ninguém
De Noite Na Cama
Depois
Diariamente
Ensaboa
Eu Nгo Sou Da Sua Rua
Eu Sei
Eu Sei (Na Mira)
Grao De Amor
I Heard It Through The Grapevine
Infinito Particular
Lenda Das Sereias Rainhas Do Mar
Nao Va Embora
O Que Me Importa
Panis Et Circenses

Страница создана 23.02.2012
http://primanota.ru/marisa-monte/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!