PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Mano Solo - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Mano Solo - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Франция
Даты: 24.04.1963 - 10.01.2010

Mano Solo (24 April 1963 – 10 January 2010), born Emmanuel Cabut, was a French singer. He was born in Châlons-sur-Marne on 24 April 1963 to the illustrator Cabu and Isabelle Monin, co-founder of the ecology-related magazine, La Gueule ouverte.

His first album, La Marmaille Nue, was released in 1993 and sold 100,000 copies in the first year. His second album, Les Années Sombres ("The Dark Years"), a somber album that also went gold in its first months was released in 1995. In 1996, he regrouped with part of the Chihuahuas for the album Frères Misère (Brothers

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • La Marmaille nue [03.12.1993, альбом]
  • Les Années sombres [08.1995, альбом]
  • Je sais pas trop [21.10.1997, альбом]
  • Dehors [17.01.2000, альбом]
  • Les Animals [21.09.2004, альбом]
  • In the Garden [2007, альбом]
  • Rentrer au port [28.09.2009, альбом]

Концертные альбомы:

  • 1995-10: Bataclan, Paris
  • Internationale Shalala [08.1999]
  • La Marche [08.10.2002]
  • À l'Olympia [14.11.2011]

Сборники:

  • Hors série [15.05.2006, сборник]
Название Материалы
15 Ans Du Matin
Allo Paris
C'est en vain (Acoustique)
Chacun Sa Peine
Chanson Conne
Dis Moi
Je Marche Seul
Je Taille Ma Route
La Bas
Les Gitans
Les Habitants Du Feu Rouge
Sacre Coeur
Soif De La Vie
Te Souviens Tu
Une Image
Une Image (Acoustique)

Страница создана 21.02.2012
http://primanota.ru/mano-solo/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!