PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Magtens Korridorer - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Magtens Korridorer - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна:
Даты: 1995 - ...

Magtens Korridorer is a band from Denmark started in 1995 in Copenhagen. The band is described as a mixture of rock and poetic post-punk. The band consists of Johan Olsen (vocals), Rasmus Kern (guitar, synth, samplers and other keys), Niklas Schneidermann (guitar), Terkel Møhl (bass) and Anders Ramhede (drums).

The band made a demo tape in 1996, which included the song "Hestevisen", which was featured on the hugely popular DR P3 radio show Tæskeholdet. This instantly propelled the band to national stardom, despite not having recorded an album yet.

The band went to the studio and recorded their debut album Bagsiden Af Medaljen in 1998, but the album failed to make a commercial breakthrough. For the following seven years, not much was heard from the band and Terkel, Niklas and Anders joined the band. In 2005, Magtens Korridorer caught the attention of Karrierekanonen, a program for discovering

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Demo CD [11.1996, макси-сингл]
  • Bagsiden af medaljen [1998, альбом]
  • Friværdi [2005, альбом]
  • Pandora [12.09.2007, сингл]
  • Det krøllede håb [08.10.2007, альбом]
  • Milan Allé [28.09.2009, альбом]
  • Imperiet falder [31.10.2011, альбом]
  • Før alting bliver nat [22.09.2014, альбом]

Сборники:

  • Spil noget vi kender (Hits siden 1997) [08.10.2012, сборник]
Название Материалы
Engle
Fnasksangen
Giv Mig En Dag
Hestevise
Horrisonten
Kom Og Maerk
Lorteparforhold
Milan All
Morgan
Nordhavn Station
Picnic P Kastellet
Pisser Pa Plakaten
Sara Har
Skt Petri Torv
Vesterbro

Страница создана 20.03.2012
http://primanota.ru/magtens-korridorer/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!