PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Magic System - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Magic System - аккорды, тексты

Страна: Кот-д’Ивуар (Берег Слоновой Кости)
Даты: - ...
For set of rules that magical effects follow in a fictional setting, see Magic system

Magic System is an Ivorian musical group from Abidjan. It was founded in 1996 and comprises Salif "Asalfo" Traoré, Narcisse "Goude" Sadoua, Étienne "Tino" Boué Bi, and Adama "Manadja" Fanny.

Magic System's recordings in the Zouglou dance style have featured in the charts throughout Africa (selling over 1.5 million CDs), the West Indies, and in France, where the band became one of the most popular modern African artists.

*Did not appear in the official Belgian Ultratop 50 charts, but rather in the bubbling under Ultratip charts.

Featured in

*Did not appear in the official Belgian Ultratop 50 charts, but

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • 1er Gaou [2000, альбом]
  • Poisson d'avril [2001, альбом]
  • On n'sait jamais [01.2003, сингл]
  • Bouger bouger [2005, сингл]
  • Cessa kié la vérité [06.2005, альбом]
  • Ki dit mié [24.09.2007, альбом]
  • Toutè Kalé [04.04.2011, альбом]
  • Africainement vôtre [16.05.2014, альбом]
  • Radio Afrika [29.06.2015, альбом]

Сборники:

  • D'Abidjan à Paris [02.04.2012, сборник]
Название Материалы
1Er Gaou
Bouger Bouger
C'Est Ch, A Brle
Chérie coco
Ki Di Me
La danse des magiciens
Magic In The Air
Magic System
Meme Pas Fatigue
Neuilly sa m?re Feat. Faf Larage & Najim
On N'Sait Jamais
Premier Gaou
Un Gaou Oran
Zouglou Dance
Zouglou Dance (Joie De Vivre)

Страница создана 03.04.2012
http://primanota.ru/magic-system/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!