PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Machine Men - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Machine Men - аккорды, тексты

Страна: Финляндия
Даты: 1998 - ...

Machine Men was a Finnish heavy metal band that originally formed as an Iron Maiden cover band.

Vocalist Toni Parviainen started singing in 1998, with inspiration from Bruce Dickinson. Machine Men took their name from a song present on Dickinson's 1998 album "The Chemical Wedding".

After a two-year hiatus, the band broke up in February 2011 due to lack of interest from the members.

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Machine Men [14.06.2002, макси-сингл]
  • Scars & Wounds [13.10.2003, альбом]
  • Falling [29.06.2005, сингл]
  • Elegies [08.08.2005, альбом]
  • Circus of Fools [16.02.2007, альбом]
Название Материалы
From Sunrise To Sunset

Страница создана 23.12.2015
http://primanota.ru/machine-men/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!