PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Louis Bertignac - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Louis Bertignac - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Франция
Даты: 23.02.1954 - ...

Louis Bertignac (born 23 February 1954 in Oran, French Algeria) is a French guitarist, vocalist and songwriter. An ex Shakin' Street member and a founding member in 1976 of the rock band Téléphone, he formed Bertignac et les Visiteurs after Téléphone split in 1986. Tony Visconti produced his first solo album, Elle et Louis (1993) and Chris Kimsey the second, '96.

In 2004, he produced, arranged and played guitar on the debut album by Carla Bruni, Quelqu'un m'a dit. Bruni in turn contributed lyrics to 10 of the 12 songs on Bertignac's 2005 album Longtemps.

He performed at Live 8 at the Palace of Versailles on 2 July 2005.

  • Elle et Louis (1993)
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Elle et Louis [05.1993, альбом]
  • 96 [1996, альбом]
  • Longtemps [21.02.2005, альбом]
  • 22m² [20.12.2010, сингл]
  • Grizzly [14.03.2011, альбом]
  • Suis-moi [12.09.2014, альбом]

Концертные альбомы:

  • Bertignacoustic [1994]
  • Bertignac Live [23.03.1998]
  • Live Power Trio [27.11.2006]
Название Материалы
Ces Idee
Ces Idees La
Ces Ides
Coeur Ouvert
Jack
Je Joue
Je Tai Dit
La Fille Dessaouira
Maguy Tarrache Pas
Telle Es Ma Vie
Vas-y Guitare
Vas-y-guitare

Страница создана 07.03.2012
http://primanota.ru/louis-bertignac/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!