PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Los Violadores - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Los Violadores - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Аргентина
Даты: 1980 - 2011

Los Violadores was a punk band from Argentina and the pioneers of the genre in Latin America.

Los Violadores ("The Violators", referring to 'breaking the law', as mentioned in one of their songs, "Violadores de la Ley") was founded in 1981 by guitarist Hari B (born Pedro Braun). The rest of the band included Stuka (bass), Pil Trafa (vocals) and Sergio Gramatika (drums). In their first years, sometimes they had to perform under the name of Los Voladores ("The Flying Ones") because the censorship of the military government did not allow the original name of "Los Violadores".

After a while, Hari left the band and Stuka took his place at the guitar, with El Polaco taking on the bass; the latter was presumably a relative or an acquaintance of Hari B's. (El Polaco is Spanish for "the Pole"—Hari was of Polish descent).

His first success was the song Represión published in his first LP

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Los Violadores [1983, альбом]
  • Y ahora qué pasa, eh? [1985, альбом]
  • Fuera de sektor [1986, альбом]
  • Uno Dos Ultravioladores [1986, альбом]
  • Mercado Indio [1987, альбом]
  • Otro festival de la exageración [1991, альбом]
  • Otra patada en los huevos [1996, альбом]
  • Y va... sangrando [2004, макси-сингл]

Концертные альбомы:

  • En vivo y ruidoso [1990]
  • En vivo y ruidoso II [25.10.2002]

Сборники:

  • Grandes Éxitos [сборник]
  • Histórico: La verdadera historia [1996, сборник]
  • Lo mejor de Los Violadores [2001, сборник]
  • Obras cumbres [17.10.2002, сборник]
Название Материалы
1 2 Ultraviolento
Aburrido, Divertido
Aunque Se Resistan
Bajo Un Sol Feliz
Bombas A Londres
Chicas De La Calle
Combate
Como La Primera Vez
Comunicado 166
Contra La Pared
El Infierno No Puede Esperar
El Ultimo Hombre
Ellos Son...
Espera Y Verás
Estas Muerto
Existirás
Extraña Sensación
Fashion Revolución
Fuera De Sektor
Gracias A Dios
Grasa Jipi
Guerra Total
Invierno
La Caida De La Luna
Le Rouge Et Le Noir
Maquinaria
Más Allá Del Bien Y Del Mal
Mercado Indio
Mierando La Guerra Por TV
Moral Y Buenas Costumbres

Страница создана 25.03.2012
http://primanota.ru/los-violadores/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!