PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Los Suaves - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Los Suaves - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Испания, Канары
Даты: 1980 - ...
Сайт:

Los Suaves is a Spanish hard rock band from Ourense, Galicia. The band was founded in the 1980s by the Domínguez brothers: Charly, bassist and Yosi Domínguez, vocalist.

The chance to record their first album, Esta vida me va a matar (This Life is going to kill me), appeared after being the support band of The Ramones in A Coruña, during one of the visits of this punk band to Europe. With this album important songs like "Peligrosa María" or "Viene el tren" were published. After eight years passed going unnoticed they achieved a real success with their third album Ese día piensa en mí (1989). This point marked the beginning of their most successful stage.

The band has received some prizes from the specialized press as the best live band of the country.

  • Esta vida me va a matar (1982)
  • Frankenstein (1984)
  • Ese día piensa en mi (1989)
  • Maldita
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Esta vida me va a matar [1982, альбом]
  • Frankenstein [1984, альбом]
  • Ese día piensa en mí [1989, альбом]
  • Maldita sea mi suerte [1989, альбом]
  • Malas noticias [23.03.1993, альбом]
  • Santa Compaña [19.09.1994, альбом]
  • San Francisco Express [28.05.1997, альбом]
  • Víspera de Todos los Santos [2000, альбом]
  • Si yo fuera Dios [2003, альбом]
  • El jardín de las delicias [03.2005, альбом]
  • Adiós, adiós [26.01.2010, альбом]
  • Maldita sea mi suerte [05.03.2013, макси-сингл]

Концертные альбомы:

  • Suave es la noche [1990]
  • Acústico Barcelona [1995]
  • ¿Hay alguien ahí? [16.11.1995]
  • 29 años, 9 meses y 1 día [2010]

Сборники:

  • Diez años de rock [1992, сборник]
  • Con el corazón [1996, сборник]
  • Un paso atrás en el tiempo [2002, сборник]
Название Материалы
11 Minutos
A Caín
Adios, Adiós
Ahora Que Me Dejas
Antisocial
Baby Please Don't Go
Buen Suceso
Buenos Aires Rock And Roll
Burro Cansado Blues
Camino De Una Direccin
Camino De Una Dirección
Chaquetas De Cuero
Chou Chou Llega El Tren
Como Cada Noche
Corazón De Rock & Roll
Corre Conejo Corre
Cuando La Música Termina
Cuando Los Sueños Se Van
Dame La Oportunidad
Dame Rock'n Roll
Deja Ya De Llorar Mi Amor
Dile Siempre Que No Estoy
Dolores Se Llamaba Lola
Dulce Castigo
Dulces Noches De Luna Y Pateras
El Afilador
El Jardín De Las Delicias
El último Metro
Ella Arruinó Mi Vida
Ese Da Piensa En M

Страница создана 27.02.2012
http://primanota.ru/los-suaves/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!