PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Los Prisioneros - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Los Prisioneros - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Чили, о. Пасхи
Даты: 1982 - 1992

Los Prisioneros ("the prisoners") were a Chilean rock band formed in San Miguel, Santiago, Chile in 1983. They are considered one of the most important Chilean bands, and arguably the strongest musical influences that Chile has made to Latin American music. In addition, they are considered by Latin American media and musicians pioneers of Rock en español (Rock in Spanish) and the band with strongest socio-political impact in Chile. Their roots date back to March 1979, when their core members entered high school. From their beginnings in 1983 at the Festival de la Canción del Colegio Miguel León Prado (Miguel Leon Prado High School Song festival) to their first limited release album in Chile under the record label "Fusión Producciones", they struggled to make themselves known until they were able to sign with EMI Records in 1985, re-releasing their first album on LP record and cassette. From that point on, they reached mainstream success in Chile, then in Peru. Los

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • La voz de los '80 [1984, альбом]
  • Pateando piedras [1986, альбом]
  • La cultura de la basura [1987, альбом]
  • Corazones [1990, альбом]
  • Los Prisioneros [2003, альбом]
  • En las raras tocatas nuevas de la Rock & Pop [09.2003, альбом]
  • Manzana [2004, альбом]

Концертные альбомы:

  • El caset pirata [2001]
  • En vivo [2002]
  • Estadio Nacional [2002]

Сборники:

  • Ni por la fuerza [1996, сборник]
  • Ni por la razón [1996, сборник]
  • Ni por la razón, ni por la fuerza [1996, сборник]
  • Grandes éxitos [1997, сборник]
  • Antología: su historia y sus éxitos [2001, сборник]
  • Músicos poetas y locos [28.01.2003, сборник]
Название Материалы
Aceite Humano
Algo Tan Moderno
Amiga Mía
Argentina
Azota
Bailan Sin Cesar
Barrilito De Cerveza
Brigada De Negro
Canción Del Trabajo
Con Suavidad
Concepción
Corazones Rojos
Corre Como El Agua
Cuando Te Vayas
Cuentame Una Historia Original
De La Cultura De La Basura
De Rusia Con Amor
Déjate Caer
El Baile De Los Que Sobran
El Cobarde
El Es Mi ídolo
El Muro
El Otro Extranjero
El Vals
El Verdadero Sexo
Ella
Ella Espera
Elvis Fue Un Vampiro
En El Cementerio
En Forma De Pez

Страница создана 21.02.2012
http://primanota.ru/los-prisioneros/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!