PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Los Autenticos Decadentes - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Los Autenticos Decadentes - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Аргентина
Даты: 1986 - ...

Los Auténticos Decadentes (Spanish for "The Authentic Decadents") is an Argentine band that mix ska with Latin American rhythms. The band was formed around the year 1986 by Cucho and Nito, who invited Gastón to join them.

Their first hit was Veni Raquel, which set the tone for the irreverence and ironic humor of their later lyrics. Many of their songs are classic anthems of the Argentine nightlife, such as Corazón, Loco (Tu Forma de Ser), Entregá el Marrón, La Guitarra and El Murguero.

For some of their hit songs and videos, the Decandentes have engaged many Argentine icons such as former soccer referee Guillermo Nimo and the later candombe singer Alberto Castillo. As they draw from traditions such as canzonetta, murga bands and cantina songs, they are popular with many generations.

  • Gustavo "Cucho" Parisi - vocals
  • Jorge Serrano
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • El milagro argentino [1989, альбом]
  • ¡Supersónico! [1991, альбом]
  • Fiesta Monstruo [1993, альбом]
  • Mi vida Loca [1995, альбом]
  • Cualquiera puede cantar!!! [1997, альбом]
  • Hoy trasnoche [2000, альбом]
  • Sigue tu camino [11.2003, альбом]
  • Club Atlético Decadente [16.11.2006, альбом]
  • Irrompibles [08.04.2010, альбом]
  • No me importa el dinero [15.11.2012, сингл]

Концертные альбомы:

  • 12 vivos [03.2004]
  • Somos [04.11.2008]

Сборники:

  • Molodoi 64 [сборник]
  • Los reyes de la canción [2001, сборник]
  • Auténticos éxitos [2004, сборник]
  • Sigue tu camino: Versiones y remixes [2004, ремикс]
  • Obras cumbres [2006, сборник]
Название Материалы
Abrete Camino
Aguinaldo (frío Calor)
Algo Hay Que Comer
Amanecer
Amor
Amor Dorado
Auténtica
Beatle
Besándote
Besos Perdidos
Bichiluz
Borracho Y
Como La Abeja Y La Flor
Como Me Voy A Olvidar
Confundido
Corazon
Corazon Bass
Cuando Nació Este Amor Prohibido
Cuando Te Escucho Decir Mi Nombre
Cyrano
Desde Que Te Conoci
Diamante
Diosa
Distrito Federal
El Dinero No Es Todo
El Gran Señor
El Murguero
El Pájaro Que Vio El Cielo Y Se Voló
El Pajaro Vió El Cielo Y Se Voló
Entrega El Marrón

Страница создана 28.02.2012
http://primanota.ru/los-autenticos-decadentes/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!