PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Lombard - табы, табулатуры, gtp, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Lombard - табы, табулатуры, gtp, тексты

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Польша
Даты: 1981 - ...

Lombard is a Polish pop-rock band founded in 1981. Lombard has recorded many albums with well-known and well-liked hits, held thousands of concerts gathering masses of audience. The invariable leader of Lombard is Grzegorz Stróżniak, the composer of all the band’s greatest hits as well as most other tracks. Many of the hits were produced in the 1980s and often resulted from Stróżniak's cooperation with the band's female vocalist at that time, Małgorzata Ostrowska. Stróżniak is also the only owner of the band’s name and the continuator of Lombard’s tradition. In 1999 Marta Cugier became Lombard’s vocalist.

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Śmierć dyskotece [06.1983, альбом]
  • Szara maść [1984, альбом]
  • Wolne od cła [1984, альбом]
  • Anatomia [06.1985, альбом]
  • Afryka [1994, альбом]
  • Welcome Home [1999, альбом]
  • Deja'vu [2000, альбом]

Концертные альбомы:

  • Live [1983]
  • Przeżyj to sam [2002]

Сборники:

  • Najwieksze Przeboje '81-'91 [1991, сборник]
Название Материалы
Nasz Ostatni Taniec
Przeżyj To Sam

Страница создана 04.03.2012
http://primanota.ru/lombard/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!