PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Lobao - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Lobao - аккорды, тексты

Страна: Бразилия
Даты: 11.10.1957 - ...

João Luiz Woerdenbag Filho (born October 11, 1957), popularly known as Lobão ("Big Wolf"), is a Brazilian singer-songwriter, composer, multi-instrumentalist, writer, publisher, television host and media personality. He is perhaps best known for his hit songs "Me Chama" ("Call Me") and "Vida Louca Vida" ("Life, Crazy Life") as well as seminal works Vida Bandida and A Vida É Doce.

Aside from his musical works, Lobão acquired a reputation for having little inhibition in expressing his opinions, as well as bluntly and publicly criticising fellow musicians, which led to a notable number of controversies and enmities. His most recent controversy was a break-up with the record industry; claiming that all major labels are conspiring to deceive their own artists (by underreporting sales and using piracy as a scapegoat), he set an independent distribution plan to sell music CDs on newsstands and through the internet. Thus far, this endeavor

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Cena de cinema [1982, альбом]
  • Ronaldo foi pra guerra [20.03.1984, альбом]
  • Décadence avec élégance [1985, макси-сингл]
  • O Rock errou [03.1986, альбом]
  • Vida bandida [1987, альбом]
  • Cuidado! [1988, альбом]
  • Sob o Sol de Parador [1989, альбом]
  • O inferno é fogo [1991, альбом]
  • Nostalgia da modernidade [1995, альбом]
  • Noite [1998, альбом]
  • A vida é doce [1999, альбом]
  • Canções dentro da noite escura [2005, альбом]

Концертные альбомы:

  • Vivo
  • Vivo [1990]
  • Uma Odisséia no universo paralelo [2001]
  • Acústico MTV [03.2007]
  • Lobão elétrico: Lino, sexy & brutal (Ao vivo em São Paulo) [02.10.2012]

Сборники:

  • O melhor de Lobão [1989, сборник]
  • Acervo especial: Lobão [1993, сборник]
  • Focus: O essencial de Lobão [1999, сборник]
Название Материалы
Cena De Cinema
Me Chama
Por Tudo Que For
Radio Bla
Revanche

Страница создана 07.04.2012
http://primanota.ru/lobao/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!