PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Lô Borges - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Lô Borges - аккорды, тексты

Страна: Бразилия
Даты: 10.01.1952 - ...

Lô Borges (Born Salomão Borges Filho on January 10, 1952) is a Brazilian songwriter, singer and guitarist.

He was one of the founders of Clube da Esquina, a group of musicians originating in the Brazilian state of Minas Gerais. He co-authored with Milton Nascimento the album Clube da Esquina in 1972, which was a milestone in Brazilian popular music. Among his most famous compositions are Paisagem da Janela, Para Lennon e McCartney, Clube da Esquina No. 2, Trem de Doido and O Trem Azul.

  • 1972: Clube da Esquina (with Milton Nascimento)
  • 1972: Lô Borges
  • 1979: A Via Lactea
  • 1980: Os Borges
  • 1981: Nuvem Cigana
  • 1984: Sonho Real
  • 1987: Solo - Ao Vivo
  • 1996: Meu Filme
  • 2001: Feira Moderna
  • 2003: Um Dia e Meio
  • 2006:
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Clube da Esquina [1972, альбом]
  • Lô Borges [1972, альбом]
  • A Via Láctea [1979, альбом]
  • Nuvem Cigana [1981, альбом]
  • Feira Moderna [2001, альбом]
Название Материалы
Clube Da Esquina Nº2
Manuel O Audaz
O Trem Azul
Quem Sabe Isso Quer Dizer Amor

Страница создана 25.07.2015
http://primanota.ru/lo-borges/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!