PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Lisa Nilsson - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Lisa Nilsson - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Швеция
Даты: 13.08.1970 - ...

Lisa Nilsson (born August 13, 1970, in Tyresö) is a Swedish singer. She was discovered by the producer William (Billy) Butt and she is perhaps best known in Sweden for her 1992 hit, Himlen runt hörnet, written by Mauro Scocco and Johan Ekelund. It was released in English in 1995, titled Ticket to Heaven. She has released four subsequent albums, Till Morelia in 1995, Viva in 2000, Små rum in 2002 and Hotel Vermont 609 in 2006, all in Swedish. A greatest hits compilation, Samlade sånger followed in 2003 and contained two new songs. Prior to Himlen runt hörnet she had released two English language albums, Lean On Love in 1989 and Indestructible in 1991, both released by William Butt. She also participated in Melodifestivalen 1989.

Nilsson's style ranges from out and out pop music to soul-inflected ballads and dance tracks on her earlier albums to a more mature jazz feel in her more recent work, perhaps reflecting

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Lean on Love [1989, альбом]
  • Indestructible [1990, альбом]
  • Allt jag behöver [1992, сингл]
  • Himlen runt hörnet [1992, альбом]
  • Ticket to Heaven [1995, альбом]
  • Till Morelia [1995, альбом]
  • Viva [2000, альбом]
  • Små rum [2001, альбом]
  • Hotel Vermont 609 [2006, альбом]
  • Sambou Sambou [2009, альбом]
  • Var är du min vän [24.05.2013, сингл]
  • Sånger om oss [23.09.2013, альбом]

Сборники:

  • Samlade sånger 1992–2003 [03.03.2003, сборник]
  • 20 - En jubileumssamling [07.2010, сборник]
Название Материалы
Aldrig Som Aldrig
Armband
Det Är Bara Ord
Det Säger Ingenting Om Oss
Det Säger Ingenting Om Oss Live
Du (Öppnar Min Värld)
En Kort En Laang
En Kort En Lang
Ensam Med Dig
Handens Fem Fingrar
Himlen Runt Hornet
How Could I Live Without You
Känner Du Som Jag
Langsamt
Långsamt Farväl
Min Man
Mysteriet Deg
När En Människa Faller
När Kärleken Tar Slut
Raised In Rain
Säg Det Igen
Sm
Smx Rum
Ticket To Heaven
Vad Du Ser R Vad Du Fr
Var Ar Du Min Van
Var Är Du Nu
Var Finns Du Nu
Våren Kom I År
Who's That Boy

Страница создана 21.02.2012
http://primanota.ru/lisa-nilsson/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!