PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Les Luthiers - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Les Luthiers - аккорды, тексты

Страна: Аргентина
Даты: 1967 - ...
Сайт:

Les Luthiers is an Argentine comedy-musical group, very popular also in several other Spanish-speaking countries such as Paraguay, Guatemala, Peru, Chile, Ecuador, Spain, Colombia, Mexico, Uruguay, Bolivia, Cuba, Costa Rica and Venezuela. They were formed in 1967 by Gerardo Masana, during the height of a period of very intense choral music activity in Argentina's state universities. Their outstanding characteristic is the home-made musical instruments (hence the name luthiers, French for "musical instrument maker"), some of them extremely sophisticated, which they skillfully employ in their recitals to produce music and texts full of high class and refined humor. From 1977 until his death in 2007, they worked with Roberto Fontanarrosa, a renowned Argentine cartoonist and writer.

Les Luthiers began writing humorous pieces primarily in a Baroque style, especially imitating vocal genres such as cantatas

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Cantata Laxaton [08.1972, альбом]
  • Volumen 3 [1973, альбом]
  • Volumen 4 [01.11.1976, альбом]
  • Cardoso en Gulevandia [1992, альбом]
  • Sonamos, pese a todo [1993, альбом]
  • Volumen 7 [1998, альбом]

Концертные альбомы:

  • Gerardo Masana y la Fundación de Les Luthiers
  • Mastropiero que nunca [20.05.1979]
  • Les Luthiers hacen muchas gracias de nada [1980]

Сборники:

  • Lo mejor de Les Luthiers [сборник]
  • Luthierías (fragmentos) [сборник]
  • Por Humor al Arte [сборник]
  • Premium [сборник]
  • Super Humor Con Les Luthiers [1980, сборник]
  • Lo mejor peor de Les Luthiers [1990, сборник]
  • Lo mejor de lo mejor [2005, сборник]
  • En vivos [2007, сборник]
  • Más vivos [04.06.2013, сборник]
Название Материалы
A La Playa Con Mariana
Añoralgias
Aria Agraria
Bolero De Los Celos
Bolero De Mastropiero
Canción Para Moverse
Candonga De Los Colectiveros
Chacarera De Santiago
Chacarera Del ácido Lisergico
El Explicado
El Poeta Y El Eco
El Regreso Del Indio
El Romance Del Joven Conde
Epopeya De Edipo De Tebas
Juana Isabel
La Bella Y Graciosa Moza
La Bossa Nostra
La Gallina Dijo Eureka
La Hija De Escipión
La Redención Del Vampiro
La Yegua Mía (triunfo Empate)
Las Majas Del Bergantín
Lazy Daisy
Lo Que El Sheriff Se Contó
Manuel Darío
Mi Aventura Por La India
Pasión Bucólica
Payada De La Vaca
Perdonala
Pieza En Forma De Tango

Страница создана 05.10.2013
http://primanota.ru/les-luthiers/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!