PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Les Cowboys Fringants - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Les Cowboys Fringants - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Канада
Даты: 1995 - ...

Les Cowboys Fringants (The Frisky Cowboys) are a folk rock music group formed in 1997 in Repentigny, Quebec.

They perform Québécois néo-trad music (modernized Quebec folk music with a rock flavour) and draw on country music. They have an international underground following, especially in France, French-speaking Belgium and Switzerland. There is a group of French fans called Les Cousins Fringants (a take on the expression cousin that the French use for French Canadians). They hail from the Montreal suburbs of Repentigny and L'Assomption. The entire band collaborates on the lyrics, although guitarist Jean-François Pauzé often contributes more than the others. The fundamental aspect of the band are their explosive live performances, captured on the Attache ta tuque live album and the Centre Bell 30 décembre 2003 DVD.

Les Cowboys represent an important part of modern

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • 12 grandes chansons [1997, альбом]
  • Sur mon canapé [1998, альбом]
  • Motel Capri [2000, альбом]
  • Heures supplémentaires [2002, сингл]
  • Break syndical [05.03.2002, альбом]
  • La Grand-Messe [23.11.2004, альбом]
  • L'Expédition [23.09.2008, альбом]
  • Sur un air de déjà vu [14.10.2008, альбом]
  • Que du vent [14.11.2011, альбом]
  • Octobre [23.10.2015, альбом]

Концертные альбомы:

  • Attache ta tuque ! [13.05.2003]
  • Live au centre bell [30.12.2003]
  • La Grand-Messe (bonus Audio live) [2006]
  • Au Grand Théâtre de Québec [26.06.2007]
  • Les insuccès en spectacle [21.03.2008]
  • En concert au Zénith de Paris [12.04.2010]
Название Материалы
8 Secondes
Awikatchikan
Banlieue
Bobo
Camping Ste-germaine
Ces Temps-ci
Chene Et Roseau
Dieudonn Rastapopoulos
Droit Devant
En Attendant(Suivi Du Reel De Nos Gens)
En Berne
Entre Deux Taxis
Epilogue Si Tu Penses Un Peu Comme Ca
Épilogue _ Si Tu Penses Un Peu Comme &ccedi
Gatane
Hannah
Heavy Metal
Impala Blues
Intro
Joyeux Calvaire!
L'hiver Approche
La Ballade De Jippi Labrosse
La Bonne Pomme
La Manifestation
La Reine
La Rue Chapdelaine
La Sainte Paix
La Tete Haute
La Toune Cachée
La Tte Haute

Страница создана 21.02.2012
http://primanota.ru/les-cowboys-fringants/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!