PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Lenorman, Gerard - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Lenorman, Gerard - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Франция
Даты: 09.02.1945 - ...

Gérard Lenorman (born 9 February 1945) is a French singer.

Lenorman was born at the Château de Bénouville, Calvados (Normandy) when it was a maternity hospital. He is the son of Madeleine Lenormand and an unknown German soldier. Lenorman has four children: Mathieu, Justine, Clémence and Victor. He released his first album in 1969.

In 1988, he represented France in the Eurovision Song Contest in Dublin, Ireland, reaching tenth place with "Chanteur de charme". Lenorman was very popular in France and Francophonie, during the 1970s and early 1980s. In 1994, a compilation of his hits Vos plus belles chansons went gold in France. In 2007, he released a biography entitled Je suis né à vingt ans ("I was born at the age of 20") in which the singer explains the unknown identity of his father.

  • Gérard Lenorman (1969)
  • Les matins
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Les Matins D'Hiver [1972, сингл]
  • Quelque chose et moi [1974, альбом]
  • Gentil Dauphin Triste [1975, сингл]
  • La Ballade des Gens Heureux [1975, сингл]
  • La clairière de l'enfance [1980, альбом]
  • Si j'étais Président [1980, сингл]
  • Il y a... [1993, альбом]
  • La Raison de l'autre [2000, альбом]
  • Duos de mes chansons [10.10.2011, альбом]

Сборники:

  • Les Plus Grands Succès [1988, сборник]
  • Bravo à Gérard Lenorman [1989, сборник]
  • Bravo à Gérard Lenorman, Volume 2 [1989, сборник]
  • 27 succès [1992, сборник]
  • Les Grandes Chansons [1994, сборник]
  • Ses plus grands succès [1995, сборник]
  • Le Monde de Gérard Lenorman [02.1998, сборник]
  • Les indispensables: Gerard Lenorman [01.01.2001, сборник]
  • La Ballade des gens heureux [12.2001, сборник]
  • Les Plus Belles Chansons de Gérard Lenorman [09.2004, сборник]
  • Best of Gérard Lenorman [2009, сборник]
  • Duos De Mes Chansons [2012, сборник]
Название Материалы
La Balade Des Gens Heureux
La Ballade Des Gens Heureux
Le Petit Prince
Michèle
Michle
Michиle

Страница создана 05.03.2012
http://primanota.ru/lenorman-gerard/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!