PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Lauri Tahka And Elonkerjuu - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Lauri Tahka And Elonkerjuu - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Финляндия
Даты: 1995 - 15.03.2011

Elonkerjuu is a Finnish folk rock band. Starting 2011, Juha Lagström is lead singer of the band. With the new name, they signed with Sony Music Entertainment. The band had started in the mid-1990s, with lead singer Lauri Tähkä and was known from 1996 until 2011 as Lauri Tähkä & Elonkerjuu. They were signed since 2006 with Universal Music Finland.

During the first years, the band based its songs on traditional music from Southern Ostrobothnia. Later, they started to write the lyrics by themselves, but the themes are still connected to rural life and the language used is Southern Ostrobothnian dialect.

Lauri Tähkä & Elonkerjuu 2006 album Maailma on renki went platinum. The next album, Tuhannen riemua got a gold record on the date of its publication, and double platinum in ten weeks. Until early 2008, that album has sold over 80,000 copies

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Ihana impi [2001, сингл]
  • Pistoja syrämmes [2001, альбом]
  • Suukkoa vai puukkoa [2001, сингл]
  • Juomaripoika / Mennään pojat [2002, сингл]
  • Komia on aina komia [2002, альбом]
  • Mettumaari [2002, сингл]
  • Papukaija [2004, сингл]
  • Syntymähäjyt [2004, альбом]
  • Maailma on renki [10.05.2006, альбом]
  • Tuhannen riemua [2007, альбом]
  • Tänään ei huomista murehdita [16.09.2009, альбом]

Концертные альбомы:

  • Iholla [13.10.2010]

Сборники:

  • Kirkkahimmat 2000-2008 [2008, сборник]
  • 30 kultakimpaletta [04.04.2014, сборник]
Название Материалы
Ainoaas
Ala Aitee Sure
Hyvasti
Kruunun Kahalehis
Metsa
Pauhaava Sydn
Pisto Tikarin
Reikainen Taivas
Sita Tyttoa
Suru Syrämmes
Susipihan Portilla

Страница создана 25.03.2012
http://primanota.ru/lauri-tahka-and-elonkerjuu/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!