PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Laura - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Laura - аккорды, тексты

Страна: Италия
Даты: 13.08.1984 - ...

L'Aura (born Laura Abela; Brescia, August 13, 1984) is an Italian singer, songwriter, composer, pianist and violinist.

In 2006 L'Aura participated at the Sanremo Music Festival for the first time with the song "Irragiungibile", a song which was quite successful in the Italian music charts and Okumuki was certified Gold in Italy.

June 9, 2007 saw the release date of her second album, Demian (like the famous book by Hermann Hesse). The first single "Non è una favola", released

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Okumuki [22.04.2005, альбом]
  • Demian [08.06.2007, альбом]
  • Come spieghi [08.10.2010, сингл]
  • Sei come me [26.10.2010, макси-сингл]
  • Gira l'estate [29.07.2011, сингл]
  • Eclissi del cuore [11.11.2011, сингл]

Сборники:

  • L'Aura [29.02.2008, сборник]
Название Материалы
Alice
Black or White
Breathing
Dar Lin
Degli Alberi
Demons (In Your Dreams)
Domani
Eclisse Del Cuore
Ein Schцner Tag
Es Tut Mir Leid
Herz Aus Stein
Hey Schwester
Ich Brauche Dich
Ich Vermiss Dich
If Everybody Had A Gun
Immer wieder
Irraggiungibile
Kцnigin Der Nacht
Lettere D'amore
Life On Mars
Masquerade
Mr Oh!
Nobody's Girl
Piove
Power Of Music
Radio Star
Release Me
Schrei Nach Liebe
Shattered
Talk Or Take A Walk

Страница создана 22.02.2012
http://primanota.ru/laura/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!