PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Lau - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Lau - аккорды, тексты

Страна: Великобритания
Даты: 2005 - ...

Lau is a British folk band from both Scotland and England, formed in 2005. Named after an Orcadian word meaning "natural light", the band is composed of Kris Drever (guitar, vocals), Martin Green (accordion, piano, electronics) and Aidan O'Rourke (fiddle). To date, the band has released four studio albums and a live album.

In December 2007, Lau recorded a live set at the Bongo Club, Edinburgh, and in early 2008, released Live. In 2008, they appeared at the Winnipeg Folk Festival, Vancouver Festival and the Calgary Folk Festival.

In 2009 they released the album Arc Light. In 2010, the group recorded and released a five

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • [untitled] [2006, макси-сингл]
  • Lightweights & Gentlemen [12.03.2007, альбом]
  • Arc Light [30.03.2009, альбом]
  • Evergreen [2010, макси-сингл]
  • Ghosts EP [2011, макси-сингл]
  • Race the Loser [09.2012, альбом]
  • [Remixed] [10.2013, макси-сингл]
  • The Bell That Never Rang [04.05.2015, альбом]

Концертные альбомы:

  • Live [28.04.2008]
Название Материалы
Ghosts
Throwing Pennies

Страница создана 28.10.2014
http://primanota.ru/lau/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!