PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


La Renga - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

La Renga - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Аргентина
Даты: 31.12.1988 - ...

La Renga is a hard rock Argentinian band, formed in 1988.

They have a moderate success with the albums A Dónde Me Lleva La Vida and Bailando en una pata, between 1993 and 1995, but it was the release of Despedazado por Mil Partes, in 1996, that made them nationally famous.

With the releases of La Renga in 1998 and La Esquina del Infinito the following year, they gained some international fame, touring and doing concerts in Uruguay, Chile, Paraguay, Spain, Mexico, the United States and other countries of Latin America. They have sold over one million albums and DVDs in Argentina.

  • Gustavo "Chizzo" Nápoli - Lead vocals, lead guitar, rhythm guitar (1988–present)
  • Gabriel "Tete" Iglesias - Bass guitar (1988–present)
  • Jorge "Tanque" Iglesias - Drums, percussion (1988–present)
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Esquivando charcos [1991, альбом]
  • A dónde me lleva la vida [1994, альбом]
  • Despedazado por mil partes [11.1996, альбом]
  • La Renga [21.09.1998, альбом]
  • La esquina del infinito [11.08.2000, альбом]
  • Documento único [2002, макси-сингл]
  • Detonador de sueños [2003, альбом]
  • Truenotierra [2006, альбом]
  • Algún rayo [23.11.2010, альбом]
  • Pesados vestigios [17.12.2014, альбом]

Концертные альбомы:

  • Bailando en una pata [10.1995]
  • Insoportablemente vivo [13.09.2001]
  • 2002-10-19: Estadio Víctor Jara [2002]
  • Estadio Victor Jara - 19/10/02 CD2 [19.10.2009]

Сборники:

  • Inéditos [сборник]
Название Материалы
223
A La Carga Mi Rocanrol
A La Carga Mi Rock And Roll
A Tu Lado
Al Que He Sangrado
Al Que He Sangrando
Algún Rayo
Almohada De Piedra
Arte Infernal
Arte infernal (Intro + riff)
Bailando En Una Pata
Balada Del Diablo Y La Muerte
Bien Alto
Blues Cardíaco
Blues De Bolivia
Buseca Y Vino Tinto
Canibalismo Galactico
Canivalismo Galáctico
Cantito Popular
Caricias De Asfalto
Córtala Y Olvídala
Cosas Rusticas (color Humano)
Cristal De Zirconio
Cualquier Historia
Cuando Estes Aca
Cuando Estйs Acб
Cuando Vendran
Debbie El Fantasma
Dementes En El Espacio
Desnudo Para Siempre

Страница создана 21.02.2012
http://primanota.ru/la-renga/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!