PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


La Portuaria - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

La Portuaria - аккорды, тексты

Страна: Аргентина
Даты: 1989 - ...

La Portuaria is an Argentine rock band formed at the beginning of the 1990s. The band developed a fusion sound, constructing Latin rhythms upon a base strongly influenced by jazz and rhythm'n'blues. The line up included Christian Basso on bass and Sebastián Schachtel on keyboards, with Diego Frenkel providing guitar and vocals. They have released seven discs, making them an important presence in the Argentine music scene of the 1990s.


Discography

1989 Rosas rojas [Red Lights]
1989 Palabras de amor [Words of Love] EP
1991 El bar de la calle Rodney [Rodney Street's Bar] SP
1991 Los mejores amigos [The Best Friends] SP
1991 Escenas de la vida amorosa [Scenes of a Love Life]
1993 Devorador de corazones [Heart Eater]
1995 Huija [An Argentine Gaucho scream to gather the cattle on the farm]
1996 La Portuaria en Vivo [Live Album]
2001 Me mata la vida [Life Kills Me]
2002 Hasta despertar [Until We Wake Up] EP
2003 10.000

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Devorador de corazones [альбом]
  • Escenas de la vida amorosa [альбом]
  • Hasta despertar [альбом]
  • Huija [альбом]
  • Me mata la vida [альбом]
  • Rosas rojas [1989, альбом]
  • 10000 km [2003, альбом]
  • Río [2005, альбом]

Концертные альбомы:

  • En vivo [1997]
Название Материалы
10000 Km
A Través De Tus Ojos
Baby
Bajo La Piel
Besos Y Rezos
El Bar De La Calle Rodney
En La Punta De Un Cabo
Geisha
Hasta Despertar
Hoy No Le Temo A La Muerte
Llévame
Los Mejores Amigos
Me Quedo Contigo
Mira Las Nubes
Nada Es Igual
Nena De La Lluvia
Perfidia
Selva
Vos Y Yo

Страница создана 14.06.2012
http://primanota.ru/la-portuaria/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!