PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


La Ley - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

La Ley - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Чили, о. Пасхи
Даты: 1987 - ...

La Ley (Spanish for "The Law") are a Grammy Award and two-time Latin Grammy Award-winning Chilean rock band formed by Andrés Bobe, Rodrigo Aboitiz, Luciano Rojas and Mauricio Claveria with Beto Cuevas.

After a failed first album, Desiertos (1990), they released Doble Opuesto (1991), which appears as the official first album of the band. Singles like "Desiertos," "Tejedores de Ilusión," and "Prisioneros de la Piel" made them stars in Chile, Argentina and Mexico, especially after the release of La Ley, their second recording (1993). After Bobe's death in 1994, La Ley continued with a new guitarist, Pedro Frugone, and released two more albums; in 1995, the band released Invisible, the album was their international breakout record and provided to the band their best-selling studio album to date, it included the number ones "Dia Cero" (in which, the rhythm and the video was inspired by the Duran Duran

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Buscandote [1988, сингл]
  • La Ley [1988, альбом]
  • Solo un juego [1988, сингл]
  • Desiertos [1989, альбом]
  • Doble opuesto [1990, сингл]
  • Doble opuesto [10.1991, альбом]
  • La ley [02.1993, альбом]
  • Cara de Dios [05.1994, альбом]
  • El duelo [1995, сингл]
  • Invisible [06.1995, альбом]
  • Fotofobia [1997, сингл]
  • Tanta ciudad (Remixes) [1998, сингл]
  • Vértigo [17.02.1998, альбом]
  • Uno [22.02.2000, альбом]
  • Siempre (Every Time) [2001, сингл]
  • Libertad [27.09.2003, альбом]

Концертные альбомы:

  • MTV Unplugged [04.09.2001]

Сборники:

  • Tejedores de ilusión [сборник]
  • La ley de la ley [1994, сборник]
  • Festival de Viña del Mar 1995 [1995]
  • Quinta Vergara Diciembre 1995 [12.1995]
  • Historias e histeria [30.11.2004, сборник]
  • Retour [2014, сборник]
Название Материалы
1-800 Dual
A Veces
Al Final
Amate Y Salvate
Amor Y Fe
Angie
Animal
Aqu
Aqua
Aqui
Auto Ruta
Auto-ruta Feel The Skin
Bienvenido Al Anochecer
Bon Voyage
Ciclos
Cielo Market
Ciertos Civiles
Da Cero
Decadencia
Delirando
Desiertos
Deuxieme Fois
Dia Cero
Doble Opuesto
Duelo
Durar Hasta El Final
El Duelo
El Duelo (album)
El Rey
En Casa

Страница создана 22.02.2012
http://primanota.ru/la-ley/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!