PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Kotak - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Kotak - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Индонезия, Бали
Даты: 27.09.2004 - ...

Kotak is a modern rock band from Jakarta, Indonesia.

Kotak was formed by vocalist Julia Angelia Lepar a.k.a. Pare, bassist Prinzes Amanda a.k.a. Icez, guitarist Mario Marcella a.k.a. Cella, and drummer Haposan Haryanto Tobing a.k.a. Posan on 27 September 2004 after its members won TV 7 (Indonesia)'s "The Dream Band" 2004 talent competition. At an audition they met Dody Isnaini, a bassist from Kahitna, who became their producer. That year the musicians started working on their first album, the eponymous Kotak, which was launched on Warner Music Indonesia in 2005.

Kotak consists of 10 songs, including "Hilang", "Terbang", "Damai Hati", and "Kau Pilih Dia". Three years later, the band released a new album called Kotak Kedua, that garnered critical acclaim in Indonesia and Malaysia. It consists of 12 songs, including hits such as "Beraksi", "Masih Cinta" and "Tinggalkan Saja". The third album

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Kotak [2005, альбом]
  • Kotak Kedua [05.03.2008, альбом]
  • Energi [24.08.2010, альбом]
  • Aku Yang Tersakiti [26.02.2013, сингл]
  • Never Dies [24.02.2014, альбом]
  • Rock N Love [16.12.2014, саундтрек]
  • Jagalah Bumi [14.04.2015, сингл]

Сборники:

  • Terbaik [12.11.2012, сборник]
Название Материалы
Aku Percaya
Apa Bisa
Bayang Abadi
Beraksi
Bobrok
Cinta Jangan Pergi
Damai Hati
Energi
I Love You
Ijinkan Aku
Inspirasi Sahabat Ost Lupus
Jagalah Bumi
Jet Lag
Kamu Saja
Kau Pilih Dia
Kecuali Kamu
Kembali Untukmu
Kosong Toejoeh
Ku Ingin Sendiri
Lagi Lagi
Lupa Ingatan
Masih Cinta
Mencintai Ku Dan Dia
Menembus Cahaya
Pelan Pelan Saja
Perfect Love
Phobia
Rock N Love
Rock Never Dies
Saat Kau Jauh

Страница создана 26.02.2012
http://primanota.ru/kotak/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!