PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Knochenfabrik - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Knochenfabrik - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Германия
Даты: 1994 - 1998
Сайт:

Knochenfabrik was a German punk band that existed between 1994 and 1998.

Knochenfabrik formed in its earliest lineup in Cologne, Germany in early 1994 with Claus Lüer (guitar, vocals), Achim Lauber (drums) and Gagi Ilic (bass, vocals).

Later in 1996 Gagi left the band and was replaced by Hasan Onay. During the period between 1996 and the ultimate disbanding in 1998, the released two LPs, Ameisenstaat and Cooler Parkplatz and two EPs Elvis & Kaufehlermessung. In 2001 a German punk label released a compilation with the best-known Knochenfabrik songs and some live songs, the compilation was titled Deutschmark muss sterben.

Related projects: Casanovas Schwule Seite (Claus, Hasan), Supernichts (Achim), Chefdenker (Claus)

  • Elvis (EP, 1996)
  • Ameisenstaat (CD/LP 1997; Ant state)
  • Kaufehlermessung (Tape 1997; Chewing
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Elvis [12.1995, сингл]
  • Ameisenstaat [01.1997, альбом]
  • Split [1998, макси-сингл]
  • Cooler Parkplatz [07.1998, альбом]
  • Grüne Haare 2.0 [01.07.2011, макси-сингл]

Сборники:

  • Kaufehlermessung [1997, сборник]
  • Deutschmark muss sterben [08.10.2001, сборник]
Название Материалы
Ameisenstaat
Der Ideale Talkshowgast
Der Juengste Tag
Der Neugierige Nachbar
Filmriss
Glьcklich
Gruene Haare
Grьne Haare
Ich Hцr Dir Nicht zu
Im Fadenkreuz
Knochenfabrik
Kontoauszugsdruckerautomat
Meine Revolution
Willi Ьber Wiesen

Страница создана 21.02.2012
http://primanota.ru/knochenfabrik/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!