PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Kim Larsen - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Kim Larsen - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Дания
Даты: 23.10.1945 - ...

Kim Melius Flyvholm Larsen (born October 23, 1945) is a Danish rock musician.

Larsen was born in Copenhagen. Inspired by The Beatles and rock and roll, he began as a songwriter and guitarist. In 1969 he met Franz Beckerlee and Wili Jønsson, and the three founded Gasolin' which, later joined by drummer Søren Berlev, became one of the most successful Danish rock bands. The band dissolved in the late 1970s.

Around 1980 Larsen moved to New York. He released two albums but was not successful in breaking through in America and returned to Denmark after a few years.

Kim Larsen released a number of solo albums in the 1980s, topping in 1983 with the album Midt om natten. The album Midt om natten more or less became a soundtrack for the movie by the same name based upon it.

In 1983, Larsen founded the band Kim Larsen & Bellami and released four albums until 1992, when after a couple of

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Værsgo [07.1973, альбом]
  • Skovsøen / Hør nu her engang [1978, сингл]
  • 231045-0637 [1979, альбом]
  • Værsgo [1979, альбом]
  • 5 Eiffel [1982, макси-сингл]
  • Midt om natten [1983, альбом]
  • Forklædt som voksen [1986, альбом]
  • Hvem kan sige nej til en engel [1994, альбом]
  • Mine damer og herrer [03.05.2010, альбом]

Концертные альбомы:

  • Kim i cirkus [1985]

Сборники:

  • Kim Larsen spiller i stuen [прочее]
  • Guld & grønne skove: Kim Larsens greatest [1995, сборник]
Название Материалы
1910
Adolf
Alle Smnd Er Glade For Piger
Baggaardskatten The Cat From The Backyard
Blaffesangen
Blip Bat
Bondemand Petersen
Byens Hotel
Dagen Fur
Danas Have
Danas Have The Garden Of Dana
Dansen Ger I Engen
De Fjorten Astronauter
De Smukke Unge Mennesker
Den Allersidste Dans
Den Foerste Kaerlighed The First Love
Den Forste Gang Jeg S Dig
Den Rige Og Den Fattige Pige
Dengang Da Jeg Var Lille
Der Er Noget I Luften
Det Er Idag Et Solskinsvejr
Det Sidste Nummer
Dukkedreng
Elefantens Vuggevise
En Af De Fee
En Rose S Jeg Skyde
Familien Skal I Skoven
Finder Altid Et Sted
Fjabbe-sangen
Flyvere I Natten

Страница создана 22.02.2012
http://primanota.ru/kim-larsen/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!