PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Kerber - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Kerber - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Сербия
Даты: 1983 - ...
Сайт:

Kerber (Serbian Cyrillic: Кербер; trans. Cerberus) is a Serbian and former Yugoslav hard rock band from Niš.

The original members of Kerber were Goran Šepa "Gale" (vocals), Tomislav Nikolić (guitar), Branislav "Bane" Božinović (keyboard), Zoran Stamenković (drums) and Zoran Madić (bass guitar). In 1981, formerly known as Top (trans. Cannon), the band changed its name to Kerber. In November 1981, Kerber had their first official concert in Muzički klub in Niš. During 1982 the band had numerous concerts in Niš and Serbia, while working on the material for their first album. In early spring of 1982, Madić left the band due to his army obligations. He was replaced by former Mama Rock and Plamteće Nebo member Zoran "Sosa" Žikić who had an attractive on-stage performance: he played an axe-shaped guitar and performed fire breathing. In May 1983, Kerber won the first

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Nebo Je Malo Za Sve [1983, альбом]
  • Ratne igre [1984, альбом]
  • Seobe [1986, альбом]
  • Ljudi I Bogovi [1988, альбом]
  • Peta Strana Sveta [1990, альбом]
  • Zapis [1996, альбом]

Концертные альбомы:

  • 121288 [1989]
  • Unplugged [1999]

Сборники:

  • Antologija 1983-1998 I [1998, сборник]
  • Antologija 1983–1998 II [1998, сборник]
  • Sabrana dela [2009, сборник]
Название Материалы
Bolje Da Sam Druge Ljubio
Kad Ljubav Izda
Kad Prodje Sve
Mezimac
Na Raskrscu

Страница создана 04.07.2012
http://primanota.ru/kerber/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!