PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Kat Edmonson - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Kat Edmonson - аккорды, тексты

Страна: США
Даты: 03.08.1983 - ...

Katherine "Kat" Edmonson (born August 3, 1983) is an American singer-songwriter who moved first to Austin, Texas, then Brooklyn, New York.

In 2002 Edmonson auditioned for the second season of American Idol and made it into the group of 48 invited to Hollywood. Subsequently she moved to Austin, Texas and decided to become a professional musician. After years as a singer in the local club scene, she released her debut album Take to the Sky in 2009, composed of creative interpretations of standards and pop hits. Take to the Sky reached the top 20

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Lucky [29.01.2009, сингл]
  • Take to the Sky [09.02.2009, альбом]
  • Way Down Low [10.04.2012, альбом]
  • The Big Picture [30.09.2014, альбом]
  • The Big Picture [16.02.2015, альбом]

Сборники:

  • Daytrotter Session [20.11.2012, прочее]
Название Материалы
Dark Cloud
I Dont Know
Long Way Home
Lucky

Страница создана 02.06.2013
http://primanota.ru/kat-edmonson/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!