PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Kari Peitsamo - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Kari Peitsamo - аккорды, тексты

Страна: Финляндия
Даты: 26.08.1957 - ...

Kari Juhani Valdemar Peitsamo (born 26 August 1957 in Nokia, Finland) is a Finnish musician whose style has changed over the years from acoustic avant-garde pop to electric rock. His best-known song is probably "Kauppaopiston naiset" (Business College Women) from 1977.

Kari Peitsamo started his career with the EP Kari Peitsamo ja Ankkuli, which was created with the assistance of Juuso Nordlund and Kaj Martin, the backing group of Juice Leskinen, on the studio time left over from Leskinen. Kari Peitsamo's debut album Jatsin syvin olemus (1977) was still performed as a trio but the following albums would be solos where Peitsamo performed his songs accompanied only by an acoustic guitar. Later on Peitsamo's acoustic guitar was switched to an electric one, and he was joined by the band Ankkuli, with its other members Harri Siirtola (bass) and Yrjö Majamaa (drums).

After this Peitsamo, who had recorded for Love Records, moved to Poko Records, and

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Pölypilleri [06.1979, альбом]
  • Levylaulaja [1980, альбом]
  • Gulliverin retket [1981, альбом]
  • Huomenta rock'n'roll [1981, сингл]
  • Älä koskaan laula kantria [1985, альбом]
  • Kadonnutta aikaa etsimässä [1989, альбом]
  • The Fool [1992, альбом]
  • Ai niin! [1994, сингл]
  • Dr. Rockfinger & Outlaw Boys [1994, альбом]
  • How I Won the War [1994, альбом]
  • I'm Down [1994, альбом]
  • Täst mie tykkään [1994, сингл]
  • Before They Make Me Run [1995, альбом]
  • Enkelten duuni [1997, сингл]
  • Good Vibrations: The 20th Anniversary Album [1997, альбом]
  • Peace, Love & Understanding: The Xmas Album [1997, альбом]
  • Sä kaunehin oot [1997, сингл]
  • Hoodoo [1998, альбом]
  • Ämy 25 v. [1999, сингл]
  • Blitzkrieg Boogie: Highway 61 Revisited [2000, альбом]
  • Pelle show [01.02.2001, альбом]
  • Taistelu on alkanut [2002, сингл]
  • On uuden vasemmiston aika [2003, сингл]
  • Peace & Love [2003, сингл]
  • Remu Gave Me a Jacket [2004, сингл]
  • Taistelujen tiellä [12.05.2004, альбом]
  • Teksasin Puupää [2005, сингл]
  • Amerikkalaisia unelmia [01.06.2005, альбом]
  • No Mercy [07.09.2005, альбом]
  • Für Elise [06.09.2006, альбом]
  • The Second Coming of Mr. Jesus H. Christ [01.08.2007, альбом]

Сборники:

  • Lähde autoiluretkelle suureen etelän kanjoniin [21.02.2003, сборник]
Название Материалы
Kauppaopiston Naiset
Kuu
Samlingsparti Luktar Illa

Страница создана 28.11.2013
http://primanota.ru/kari-peitsamo/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!